Ampute liginde 2. yarı başlıyor

Ampute liginde 2. yarı başlıyor

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Ampute Futbol Süper Ligi ikinci yarısı olumsuz hava koşulları neden ile ertelenen 9. Hafta müsabakaları ile hafta sonu yeniden başlayacak

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Ampute Futbol Süper Ligi ikinci yarısı olumsuz hava koşulları neden ile ertelenen 9. Hafta müsabakaları ile hafta sonu yeniden başlayacak. Ampute Süper Lig temsilcimiz Konya Engelliler Gücü Ampute erteleme maçında Ankara Genç Engelliler Ampute Futbol Takımını ağırlayacak. Selçuklu Belediyesi Sentetik Sahada Pazar günü oynanacak maçın başlama saati 14:00 olarak açıklandı.İlk hafta diğer karşılaşmalar ise şöyle; Ankara Yenimahalle Bel. Eng. - İstanbul Yeditepe  Engelliler, Antalya Engelliler - İstanbul Özürlüler, Kayseri Melikgazi Belediyesi Bed.Eng. - Gaziantep Şahinbey Belediyesi, Malatya Bedensel Eng.  – TSK Rehabilitasyon Merkezi Eng.

Konya Engelliler Gücü Spor Kulübü Antrenörü Seyit Karadağ konuya ilişkin yaptığı açıklamada 2014 – 2015 Ampute Futbol Sezonu ikinci yarısında tüm takımlara başarı diledi.

Süper Ligdeki diğer takımların gerek Belediyelerce gerekse resmi kurumlarca finanse edildiklerini, kendilerinin ise forma sponsorlukları haricinde herhangi bir gelirlerinin olmadığının altını çizen Karadağ; kısıtlı imkanlara rağmen üst sıralar hedefinden kopmadıklarını, imkanlar dahilinde sezonun ikinci yarısında daha iyi olabilmek için çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.