Ali: Havaya girmemeliyiz

Ali: Havaya girmemeliyiz

Trabzonspor deplasmanında son derece önemli bir galibiyet aldıklarını ve ligdeki çıkışlarını devam ettirdiklerini ifade eden Torku Konyaspor takım kaptanı Ali Çamdalı, kesinlikle havaya girmeden yollarına sağlam adımlarla devam etmek istediklerini söyledi

ÖNEMLİ BİR GALİBİYET

Trabzonspor deplasmanında son derece önemli bir galibiyet aldıklarını ve ligdeki çıkışlarını devam ettirdiklerini ifade eden Torku Konyaspor takım kaptanı Ali Çamdalı, kesinlikle havaya girmeden yollarına sağlam adımlarla devam etmek istediklerini söyledi. Takım kaptanı Ali Çamdalı, Trabzonspor maçı ile ilgili yaptığı değerlendirmede, "Çok sevinçliyiz. Kesinlikle puansız dönmek istemiyorduk. Ama kazanmak ve 3 puanla ayrılmak sevincimizi bir kat daha arttırdı. Buraya kadar gelerek bizleri yalnız bırakmayan az sayıdaki taraftarımıza da bu galibiyeti armağan ediyoruz. Önemli olan yakaladığımız çıkışı devam ettirmekti. Bunun için sadece içeride değil dışarıda da kazanmak gerekiyor. Bunu aradaki Sivasspor beraberliğini bir kenara bırakırsak başarmak çok güzel bir duygu” dedi.

TAKIM OLMAK ÖNEMLİ

Torku Konyaspor'un takım olma ve takım gibi hareket etme yolunda yavaş, ama sağlam adımlar attığınının altını çizen töcrübeli futbolcu bu konudaki görüşlerini şu şekilde açıkladı:

“Takım olma yolunda yavaş yavaş sağlam adımlar atıyoruz. Böyle oynadığımız ve mücadele ettiğimiz sürece Konyaspor'u yenmek zor olacaktır. Kesinlikle havaya da girmek istemiyoruz. Maçtan maça düşünüyoruz. 12 puanı yakaladık. Şimdi ara bizim için çok iyi olacak. Bu arayı iyi değerlendirip evimizdeki Gaziantepspor maçına hazırlanacağız" görüşlerine yer verdi.

DEPLASMANDA İYİYİZ

Geçtiğimiz sezonun aksine deplasmanlarda bu sezon iyi oynadıklarını ve önemli sonuçlara imza attıklarını da sözlerine ekleyen Ali Çamdalı, "Takım olarak compact oynama şeklimiz rakip takımları gerçekten zorluyor. İradesi yüksek bir takıma ve oyunculara sahibiz. Bu da ligde çok önemli. Yüksek irade ve mücadele olduğu sürece üzerine de golleri bulduktan sonra Konyaspor'u yenmek zor oluyor" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.