Ali Çamdalı eski günlerini özletiyor

Ali Çamdalı eski günlerini özletiyor

Atiker Konyaspor’da kaptan Ali Çamdalı’nın son dönemdeki kötü performansı dikkat çekiyor.

Atiker Konyaspor’un deneyimli oyuncusu Ali Çamdalı, son haftalardaki formsuz görüntüsüyle dikkat çekiyor. Geçtiğimiz sezon takımın en etkili isimleri arasında yer alan 33 yaşındaki oyuncu, bu sezon son dönemde müthiş bir düşüş içine girdi. Atiker Konyaspor’a 2013-2014 sezonunun başında transfer olan Ali Çamdalı, sergilediği performans ve karakteriyle taraftar tarafından çok sevildi. Yeşil-beyazlı ekipte 4.sezonunu geçiren deneyimli oyuncu, geride kalan 3 sezonda 30 maçın altına düşmedi. Bu sezonda 21 lig maçında forma giyen Ali Çamdalı, formsuz bir dönemden geçiyor. Takım kaptanı olan 33 yaşındaki oyuncu, bu sezon geçmiş sezonlarını arattı. Ali Çamdalı’nın Atiker Konyaspor ile 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

KONYASPOR KAPTANSIZ KAZANDI

Ali Çamdalı Fenerbahçe ile oynanan iki maçta da kart cezalısı olduğu için oynayamadı. Kaptanın oynamadığı bu maçta Atiker Konyaspor tarihi bir galibiyet aldı. 

Atiker Konyaspor’un deneyimli kaptanı Ali Çamdalı Fenerbahçe karşısında bu sezon oynanan iki maçta da oynayamadı. Ligin ilk yarısında deplasmanda oynanan Başakşehir maçında sarı kart gören kaptan, Fenerbahçe maçında cezası nedeniyle forma giyememişti. Ali Çamdalı ligin ikinci yarısında bu kez içerde oynanan Başakşehir maçında sarı kart görerek Fenerbahçe karşısında cezalı duruma düştü. Ali Çamdalı cezasına rağmen her iki maçta da tribünde takım arkadaşlarına destek verdi.

BURAK TAŞPINAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum