Alanyaspor’a Konyaspor maçı öncesi iki büyük şok

Alanyaspor’a Konyaspor maçı öncesi iki büyük şok

Tümosan Konyaspor sezonun 33. hafta maçında sahasında Alanyaspor ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekibin rakibi geçtiğimiz haftada evinde Galatasaray’a 4-0 gibi farklı bir sonuçla mağlup oldu.

Alanyaspor maçı 4-0 kaybetmekle kalmadı ve teknik direktör Fatih Tekke de gördüğü kırmızı kart nedeniyle cezalı duruma düştü. Maçın başında Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, bir pozisyon sonrası yan hakeme tepki gösterince kırmızı kartla tribüne gönderildi ve Konyaspor maçında cezalı duruma düştü. Icardi'nin savunma arkasına sarktığı pozisyonda Alanyasporlu oyuncular ofsayt beklerken hakem oyunu devam ettirdi. Taca çıkan top sonrası Alanyaspor'un hocası Fatih Tekke yan hakeme doğru yürüyüp tepki gösterince hakem Cihan Aydın elini cebine attı ve tecrübeli hocaya kırmızı kartını gösterdi. Bu kart nedeniyle 46 yaşındaki teknik adam, 33.haftada oynanacak Konyaspor-Alanyaspor maçında yedek kulübesindeki yerini alamayacak.
LEROY FER DE KIRMIZI KART GÖRDÜ
Alanyaspor’da kırmızı kart gören teknik direktör Fatih Tekke’nin ardından başarılı futbolcu Leroy Fer de kırmızı kart görerek cezalı durma düştü. Leroy Fer maçın 65. dakikasında ikinci sarı kartını ardından ise kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. Tecrübeli orta saha oyuncusu gördüğü kırmızı kart nedeniyle Cumartesi günü Konyaspor ile oynanacak karşılaşamada takımdaki yerini alamayacak.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.