Aksoy: Herkes fedakar olmalı

Aksoy: Herkes fedakar olmalı

Konyaspor başkan yardımcısı ve futbol şube sorumlusu Selçuk Aksoy, geçen sezonun ortalarında yakaladıkları sinerjiyi bu sezon başında yakalamak istediklerini belirterek, takıma herkesin destek vermesini istedi

HEDEFİMİZ BAŞARILI OLMAK

Yeni sezonda güçlü bir kadro kurmanın hesaplarını yapan Konyaspor’da transfer çalışmaları sürerken, yeşil-beyazlı ekibin başkan yardımcısı ve futbol şube sorumlusu Selçuk Aksoy, Konyaspor’da Aykut Kocamanla yakaladıkları birlikteliği ve sinerjiyi sürdürmek istediklerini bildirdi.

Selçuk Aksoy, Konya’nın geçen sezon  futbolda yakaladığı sinerjiyi kentin tüm dinamikleriyle arttırarak sürdürmesi gerektiğini söyledi. Futbolun büyük kitleleri peşinden sürüklediğini, özellikle geçen sezonun ortalarında Aykut Kocamanla Konya futboluna yeni bir soluk getirdiklerini, taraftarların da bundan büyük bir katkısının olduğunu ifade etti. Aksoy, “Yeni sezonda daha başarılı olma noktasında sadece taraftar ve camianın desteğiyle değil, şehrin tüm dinamiklerinin bir araya gelmesiyle hedefe ulaşabiliriz. Ülkemizde kulüpleri yönetmek sanıldığı kadar kolay değil. Özellikle mali açıdan hemen hemen bütün kulüpler aynı dertten muzdarip.  Herkes ayağını yorganına göre uzatmaya mecbur. Çünkü, bu işler kolay dönmüyor. Dolayısıyla sadece yöneticilerin değil, şehrin her kesiminin bu manada fedakarlık yapması gerekiyor” dedi.

 ALTYAPI BİZİM GELECEĞİMİZ

Konyaspor’un altyapı noktasında önemli bir atılım içerisinde olduğuna dikkat çeken Selçuk Aksoy, Tatlıcak tesislerini tamamen altyapıya, Zafer’deki tesisleri de pilot takım Anadolu Selçukspor’a tahsis ettiklerini belirterek, kısa vadede olmazsa da uzun vadede bugünün filizlerinin önümüzdeki süreçte kesinlikle meyve vereceğini söyledi. Aksoy şunları söyledi:

“Konyaspor olarak altyapıya önemli yatırımlar yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Yüksek maliyetle transferlerin önüne geçme noktasında altyapının önemini kavrayan kulüplerden birisiyiz. Dolayısıyla altyapımıza verdiğimiz emeklerin kesinlikle bir dönüşü olacaktır. Bu şehrin dünyaya açılan penceresi Konyaspor’u geleceğe taşıyacak projelerimiz, altyapı ve  tesisleşme başta olmak üzere, yerel yönetimlerin de vereceği destekle hızlanacaktır” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum