Akşehirspor’da 4 oyuncu kadro dışı

Akşehirspor’da 4 oyuncu kadro dışı

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden temsilcimiz Akşehirspor geride kalan haftayı bay geçerken 4 oyuncu kadro dışı bırakıldı.

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden temsilcimiz Akşehirspor geride kalan haftayı bay geçerken  4 oyuncu kadro dışı bırakıldı. Kulüpten yapılan açıklamada, “Futbolcularımızdan Nihat Özeren, Cihat Kocatürk, Mustafa Sallanbaş ve Özenç Albayrak süresiz kadro dışı bırakılmıştır. Verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ediyor bundan sonraki futbol yaşamlarında başarılar diliyoruz” denildi.

ÖZENÇ’İN OLMASI DİKKAT ÇEKTİ

Akşehirspor’da  kadro dışı bırakılanlar arasında Özenç Albayrak’ın olması dikkat çekti.   Bir sezonda 3 farklı takımla sözleşme imzalayan ve bu alanda rekor kıran Özenç ‘in  son durağı ise Akşehirspor olmuştu.  Akşehirspor’da oynadığı ilk sezonun ardından Akşehirspor  ile olan sözleşmesini uzatmayan ve sezon bitimiyle Nevşehirspor’a transfer olan Özenç, oradan da ayrılıp Sarayönü Belediyespor ile anlaşmıştı. Burada da fazla kalmayan Özenç, tekrar eski takımı Akşehirspor ile sözleşme  imzalayarak kendisi için hızlı geçen transfer serüvenini sonlandırdı. Böylece Özenç Albayrak, 3 ay içerisinde 3 farklı takım ile sözleşme imzalayarak sporseverleri bir hayli şaşırtmıştı. Ayrıca  transfer vizesi   Nevşehirspor’da bulunan Özenç,  transferin bitimine 2 gün  kala vizesinin alıp, Akşehirspor’a transferini resmiyete kazandırmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.