Akşehirspor puan avında

Akşehirspor puan avında

BAL Ligi'nde Konya'yı temsil eden Akşehirspor, Nasreddin Hoca Stadyumu'nda Serik Belediyespor'u ağırlayacak. Saat 14.00'te başlayacak mücadeleyi hakem Hüseyin Ertaş yönetecek. Bir diğer temsilcimiz Sarayönü Belediyespor ise haftayı bay geçecek

Bölgesel Amatör Lig 7.Grup'ta Konya'yı temsil eden Akşehirspor, bugün evinde ligin dişli ekiplerinden Serik Belediyespor'u ağırlayacak. Saat 14.00'te Nasreddin Hoca Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Hüseyin Ertaş yönetecek.Ertaş'ın yardımcılıklarını Kenan Sevinç, ve Yusuf Arıcı yapacak. 7.Grup'ta mücadele eden bir diğer temsilcimiz Sarayönü Belediyespor ise haftayı bay geçecek.

RAHAT NEFES ALMAK İSTİYOR

Ligin 7.hafta maçında Akşehirspor evinde Konyalı antrenör Niyazi Kart'ın yönettiği Serik Belediyespor'u ağırlayacak. Akşehirspor'da geçtiğimiz hafta kırmızı kart görerek oyundan atılan Veysel Karadağ oynamayacak. Ligde 3 maçtır galibiyet yüzü görmeyen kırmızı-beyazlılar Serik Belediyespor'a yenerek ligde rahat bir nefes almak istiyor.

SEYİR KEYFİ YÜKSEK OLACAK

Serik Belediyespor maçı öncesi açıklamalarda bulunan Akşehirspor teknik direktörü Mehmet Tayfun Türkmen, "Sıradan maçlardan bir tanesi. Çalışmalarımız hasta ve sakat oyuncularımızın dışında verimli geçti. Ali Kireş, Tolga, Mikayil, M.Sayan, Gökhan ve Muhammet sakatlık ve hastalıkları nedeni ile çalışmalara tam verimli katılamamaktadırlar. Kırmızı kart cezalı futbolcumuz Veysel'inde bunlara eklenmesi bizi farklı planla maça hazırlanmaya zorladı. Bugün yine seyir keyfi yüksek bir maç olacağını düşünüyorum" dedi.

5 MAÇ DAHA OYNANACAK

Bölgesel Amatör Lig 7.Grup'ta bugün 5 karşılaşma daha oynanacak. Bütün maçlar saat 14.00'te başlayacak. Bugün oynanacak karşılaşmaların programı şöyle: "Akıncılarspor - Kütahya Dumlupınar Ünv., Bucak Bld.Oğuzhan - Konyaaltı Belediyespor, Eğirdirspor – Sandıklıspor, Hisar Belediyespor - Tavşanlı Linyitspor, Kepez Belediyespor - Isparta Davrazspor."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.