Akdeniz’de  üç puan avı

Akdeniz’de üç puan avı

Tümosan Konyaspor sezonun 14. hafta maçında yarın deplasmanda Alanyaspor ile karşılaşacaAlanya Oba Stadı'nda oynanacak maç saat 13.30'da başlayacak. Mücadeleyi Burak Pakkan yönetecek.

TÜMOSAN Konyaspor Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında yarın deplasmanda Corendon Alanyaspor ile karşılaşacak. Alanya Oba Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 13.30'da başlayacak. Mücadeleyi Burak Pakkan yönetecek.Ankara Bölgesi hakemi Pakkan'ın yardımcılıklarını Volkan Ahmet Narinç ve Anıl Usta yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Alpaslan Şen olacak.

Ligde 13 puanı bulunan TÜMOSAN Konyaspor yeni teknik direktörü Hakan Keleş yönetiminde geçen hafta ilk galibiyetini aldı. Kasımpaşa'yı 2-0 yenen yeşil beyazlılar, Akdeniz deplasmanında da çıkışını devam ettirmeyi hedefliyor.

Ligde oynadığı son 5 maçı kaybeden 10 puandaki Corendon Alanyaspor, 3 puanla galibiyet hasretini sonlandırmayı hedefliyor.

ALANYASPOR-KONYASPOR 15. RANDEVUDA

İki takım önceki sezonlarda 14 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlardan 6’sını Alanyaspor kazanırken oynanan maçların 6’sını Konyaspor kazandı. 2 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Akdeniz ekibi, ligin 13’üncü haftasında deplasmanda Galatasaray’a 4-0 mağlup olurken, Konyaspor ise evinde Kasımpaşa’yı 2-0 mağlup etmişti.

Konyaspor ile oynadığı son beş Süper Lig maçının sadece birini kazanan Alanyaspor, tek galibiyetinde bu rekabet tarihindeki en farklı skorunu şubat 2022’de 5-1’lik skorla aldı

Karşılaşma öncesi Alanyaspor’da sakat olan Richard Coelho karşılaşmada forma giyemecek. Konyaspor’da ise sakatlıkları süren Muhammet Demir ve Gökhan Töre Alanya’ya götürülmedi.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum