Akdeniz’de  puan avı

Akdeniz’de puan avı

Tümosan Konyaspor sezonun ikinci hafta maçında bugün deplasmanda Antalyaspor’a konuk olacak.Corendon Airlines Park Antalya Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 21.00’de başlayacak. Karşılaşmayı Ali Şansalan yönetecek

Tümosan Konyaspor Trendyol Süper Lig'in 2. haftasının açılış maçında bugün deplasmanında Antalyaspor ile karşılaşacak. Corendon Airlines Park Antalya Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 21.00’de başlayacak. Karşılaşmayı Ali Şansalan yönetecek. Mücadelede Şansalan’ın yardımcılıklarını Osman Gökhan Bilir ve Deniz Caner Özaral yapacak. Müsabakanın döndüncü hakemi ise Oğuzhan Çakır olacak Konyaspor sezona evinde İstanbulspor beraberliği ile başlarken, ilk üç puanını 7 yıldır galip gelemediği Antalyaspor deplasmanında almayı amaçlıyor.İki takım arasında geçen sezon oynanan her iki maçta 1-1’lik skorla berabere bitmişti.

SÜPER LİG'DE 25.RANDEVU

Antalyaspor ile Konyaspor Süper Lig’de 24 kez karşılaşırken Antalya ekibi bu maçlarda 4 galibiyet, 13 beraberlik ve 7 yenilgi elde etti.

İki takım toplamda 50 kez karşı karşıya gelirken, Antalyaspor bu maçlarda 13 galibiyet, 18 beraberlik ve 19 yenilgi aldı.

KONYASPOR DEPLASMANDA KAZANAMIYOR

İki takım arasındaki mücadelelerin 22’si TFF 2. Lig, 2’si Türkiye Kupası, 2’si hazırlık maçı ve 24’ü Süper Lig karşılaşması olarak tarihteki yerini aldı. İki takım Antalya'da ise toplamda 22 kez karşılaştı. Antalyaspor sahasında oynadığı maçlarda rakibine karşı 10 galibiyet, 7 beraberlik ve 5 yenilgi elde etti.

Kırmızı beyazlılar ile Konyaspor arasında en çok alınan skor 17 maç ile 1-0 olarak istatistiklere yansıdı. İki takım arasında 8'er maç 0-0 ve 1-1, 7 maç 2-0, 3 maç 2-1, 2'şer maç 3-1 ve 3-2, 1’er maç da 2-2, 3-0 ve 3-3 sona erdi.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.