Ahmet Şan'dan Konyaspor açıklaması: Kimse endişelenmesin

Ahmet Şan'dan Konyaspor açıklaması: Kimse endişelenmesin

Konyaspor taraftarı, 20 Kasım'da gerçekleştirilecek olan olağanüstü genel kurulda Ahmet Şan'ın listesiyle birlikte göreve gelmesini istiyor. Ahmet Şan, "Kimse endişelenmesin" dedi.

Konyaspor taraftarı, 20 Kasım'da gerçekleştirilecek olan olağanüstü genel kurulda Ahmet Şan'ın listesiyle birlikte göreve gelmesini istiyor. Ahmet Şan'ın bu konuda ne düşünüp düşünmediği de merak ediliyor. Konyaspor Kulübü eski başkanı Ahmet Şan, Merhaba Gazetesine konuştu. Şan, “Şu an için herhangi bir çalışma yok” dedi. “Kimseyle görüşmüyorum” diyen Şan, gelinen noktada şehrin belediye başkanlarının ve milletvekillerinin bir araya gelip, istişare edip, acilen karar vermesine dikkat çekti.

294277.jpg

Konyaspor'daki gerçeklerin açıkça söylenmesinin doğru olacağını ifade eden Şan, “Gelinen noktada süreç sıkıntılı” şeklinde konuştu. Konyaspor Kulübü eski başkanı Ahmet Şan, ayrıca şunları dile getirdi: “Şehrin idarecilerinin desteği alınmalı. Kendi başına aday çıkanlar, hem kendine hem de kulübe zarar verirler. Konyaspor, Konya'nın meselesi. Bize bir görev verilirse seve seve yaparız. Benim AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek Beyle de bir görüşmem olmadı. Şimdi birlik ve beraberlik zamanı. El birliğiyle bu sürecin üstesinden gelinebilir. Kimse endişelenmesin. Konyaspor büyük bir camia. İstişare mekanizmasının devreye sokulması lazım.”

EMRE ÖZGÜL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
20 Yorum