Ahmet Oğuz sezona hatalarla başladı

Ahmet Oğuz sezona hatalarla başladı

Tümosan Konyaspor’da geçtiğimiz sezon performansı ve istikrarı ile göz dolduran başarılı sağ bek oyuncusu Ahmet Oğuz yeni sezona iyi başlayamadı.

Geçtiğimiz sezon 33 maçta 2 bin 632 dakika sahada kalan ve üç asist yapan savunma oyuncusu İstanbulspor karşısında iki kritik hataya imza attı.
Başarılı oyuncu rakibin attığı ilk golde ve penaltı pozisyonunda yaptığı hatalarla takımının puan kaybetmesine neden oldu.
Maçın hemen başında 5. dakikada İstanbulspor atağında sağ kanatta Ahmet Oğuz topu kaptırdı Kenio'nun sol kanattan yerden ortasında İbrahim Yılmaz'ın vuruşunda top ağlara gitti ve Konyaspor 1-0 geriye düştü. 86. dakikada Sokol ile beraberliği yakalayan yeşil-beyazlı ekipte Ahmet Oğuz yine büyük bir hata ile sahneye çıktı. Oğuz uzatma dakikalarında yaptığı müdahele ile penlatıya neden oldu.
90+1. dakikada ceza sahası içine gönderilen ortada Ahmet Oğuz'un topa eliyle müdahale ettiği gerekçesiyle hakem Burak Pakkan, İstanbulspor lehine penaltıya hükmetti. Emir Kaan Gültekin'in kullandığı penaltı atışında kaleci Bernardoni gole izin vermedi.
SAİT ÇELİK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.