Ağır Vasıta Arıza Tespit Cihazı

Ağır Vasıta Arıza Tespit Cihazı

Ağır Vasıta Arıza Tespit Cihazı

Faaliyet halindeyken arızalanan tır, kamyon, çekici gibi ağır vasıta araçları büyük iş kayıplarına neden olur. Yolda arızalanan bir kamyonun servise götürülmesi ve arızanın tespit edilip giderilmesi saatlerce hatta günlerce sürebilir. Bu durumda bütün işler aksayacaktır. Zaman ve para kayıpları yaşanacaktır. Ayrıca günümüzde ağır vasıta araçları elektronik sistemlerle donatılmıştır ve sıradan bir oto tamircisinin bu araçlardaki arızaları bulması neredeyse mümkün değildir. Araçtaki tüm elektronik sensörler aracın elektronik kontrol ünitesi tarafından yönetilmektedir. Sensörlerden herhangi biri arızalandığında arıza kodu kontrol ünitesinde görülür. aracın beynindeki arıza kodlarını okumakta ve arızanın hangi sistemde olduğunu tamirciye göstermektedir.

Arıza tespit cihazları sadece arızanın nerede olduğunu göstermez aynı zamanda arızanın neden meydana geldiğini ve nasıl tamir edileceğini de gösterir. Bu nedenle arıza tespit cihazları artık servislerin ve oto tamircilerinin en önemli yardımcılarıdır. Cihazla arızalar kısa sürede tamir edilmekte ve araç sahipleri zaman kaybı ve maddi kayıp yaşamamakta, işler aksamamaktadır. Arıza tespit cihazları her farklı araç markasının farklı modeliyle uyumlu olarak geliştirilmektedir. Bir markanın arıza tespit cihazı başka birkaç markanın araçlarını da destekleyebilir ama tüm araçlarda arıza tespiti yapamaz. Bu da oto tamircilerinin işlerini zorlaştırmaktadır. Ancak son teknolojiler kullanılarak geliştirilmiş olan arıza tespit cihazları her markanın her modeline uyumludur ve arıza tespiti yapar.

Ancak araç grupları için farklı özellikleri olan arıza tespit cihazları geliştirilmiştir. Kamyon, tır, çekici gibi araçlar için kullanılmaktadır. Her araç grubu için ihtiyaç olan arıza tespit cihazlarını firmamızda en uygun fiyatlarla bulabilirsiniz. Ürün BMC, MAN, Mercedes Benz, Renault, Scania, Volvo ve Volkswagen başta olmak üzere 70 e yakın büyük markayı desteklemektedir. Hata okuma silme, adaptasyon, aynı anda 8 değere ölçüm ve görüntüleme gibi pek çok işlemi yapmaktadır. Aracınızda arıza tespit cihazı varsa, yolda kalma, zaman kaybı, işlerin aksaması gibi sorunlar yaşamazsınız. Metadiag firmamızdan orijinal ağır vasıta arıza tespit cihazlarını çok uygun fiyatlarla alabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.