Adese Ramazan sevincini katlıyor

Adese Ramazan sevincini katlıyor

İttifak Holding’in ulusal perakende markası Adese, 11 ayın sultanı Ramazan ayına özel hazırladığı indirim ve hediye kampanyalarıyla müşterilerinin Ramazan sevincini ikiye katlıyor

İttifak Holding’in ulusal perakende markası Adese, 11 ayın sultanı Ramazan ayına özel hazırladığı indirim ve hediye kampanyalarıyla müşterilerinin Ramazan sevincini ikiye katlıyor. Ramazan ayının coşkusunu mağazalarına taşıyan Adese, düzenlediği kampanya ve indirimleriyle müşterilerinin yüzünü güldürüyor. Ramazan’da fırsatlarla dolu birçok ürünü müşterileriyle buluşturan Adese, kaliteli ürün ve uygun fiyat avantajının yanı sıra müşterilerine yüzlerce hediye kazanma imkanı da sunuyor. Adese mağazalarında Ramazan’a özel binlerce ürün birbirinden avantajlı fiyatlarla sunulurken; Paraf kartla 75 TL ve üzeri ilk harcamaya 2 litre Trakyağ Ayçiçek yağı, 7.50 TL’lik Sana ve Becel ürünleri alışverişine 1 kg Selva un, 5 TL Bizim Mutfak çorba, harç ve bulyon veya 7,5 TL’lik Calve alışverişine 500 gr Selva makarna, 10 TL’lik Carte D’or alışverişine Maylo dev havlu, 15 TL’lik Knorr alışverişlerine Paşabahçe Karaman 6’lı kâse, 1 adet Lipton demlik ya da 100’lü bardak poşet çay alışverişineyse Lipton şekerlik hediye ediliyor.

Ayrıca; 15 TL’lik Signal ürünleri alışverişine 3 TL Adese Puan; 15 TL’lik Elidor, 10 TL’lik Vaseline, Dove krem veya losyon ürünleri veya Axe, Dove ve Rexona markalı deodorant, roll-on veya stick ürünlerinden 1 adet alışverişe 2 TL Adese Puan; 10 TL ve üzeri Duracell alışverişine de anında sinema bileti hediye ediliyor. Bununla birlikte Arko ve Garnier güneş koruyucu ürünlerinde yüzde 30 kasada indirim fırsatı bulunuyor.

OTOMOBİL KAMPANYALARI DA DEVAM EDİYOR

Adese’de Ramazan’a özel kampanyaların yanı sıra devam eden kampanyalar da bulunuyor. 30 Haziran 2017 tarihine kadar Adese Kart ile tek seferde 25 TL ve katları tutarında Gillette, Permatik, Oral-B ve İpana markalı ürünlerden alışveriş yapan Adese müşterileri; 1 adet 2016 Model Toyota C-HR otomobil, 9 adet 40 inç Samsung Led TV, 9 adet Samsung A5 cep telefonu, 7 adet Braun epilasyon cihazı, 9 adet 7 inç Samsung tablet, 20 adet Braun saç düzleştirici ve 500 adet 50 TL değerinde Adese Hediye Kart kazanma fırsatı yakalıyor. Bununla birlikte Vestel, Arzum, Sinbo, Fakir, Fantom, CVS, King, Kumtel, Luxell, Premier, Raks ve Stilevs markalı elektrikli ev aletlerinden 60 lira ve üzeri alışveriş yapan Adese müşterileriyse çekilişle 2017 model Hyundai i20 otomobil kazanma fırsatına sahip oluyor. Adese’nin geçtiğimiz günlerde satışa sunduğu hediye kart ve hediye paketlerinin satışı da tüm hızıyla devam ediyor. Standart olarak 25 TL, 50 TL, 100 TL ya da limitini müşterilerinin belirleyebildiği kart seçenekleri ve 39.95 TL ile 79.95 TL’den satışa sunulan hediye paketleri müşterilerden büyük ilgi görüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.