Adanaspor'da Hedef Rahat Bir Galibiyet

Adanaspor'da Hedef Rahat Bir Galibiyet

Adanaspor, Altınordu maçının hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Turuncu - beyazlılarda sakatlıkları devam eden Merthan, Mehmet Sak ve Murat Yılmaz yarınki maçta takımdaki yerini alamayacak.Adanaspor, yarın saat 15.00’da...

Adanaspor, Altınordu maçının hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Turuncu - beyazlılarda sakatlıkları devam eden Merthan, Mehmet Sak ve Murat Yılmaz yarınki maçta takımdaki yerini alamayacak.

Adanaspor, yarın saat 15.00’da konuk edeceği Altınordu maçı öncesi son çalışmasını Osman Yereşen Tesisleri’nde bulunan suni çim sahada yaptı. Isınma hareketlerini ardından çift kale maç yapan takımda futbolcuların morallerini yüksek olduğu gözlendi. Saha ve seyirci avantajını kullanarak maçı kazanmak istediklerini söyleyen Teknik Direktör Levent Eriş, hafta başından bu yana yapılan antrenmanlarda futbolcuların gösterdiği performanstan memnun olduğunu vurguladı. Son haftalarda geriden gelip kazandıkları veya berabere bitirdikleri maçlar olduğunu hatırlatan Eriş, “Artık skor alarak rahat kazanmak düşüncesindeyiz. Taraftarlarımıza iyi futbol ve 3 puan hediye etmek istiyoruz." dedi.

Takımın tecrübeli oyuncularından Fatih Şen de Altınordu maçının çok önemli olduğunu belirtti. Takım olarak bu müsabakaya iyi hazırlandıklarını vurgulayan Fatih Şen, "Mücadele güzümüz 90 dakikaya yaymamız her maçta sonucun değişmesine neden oluyor. Koşan bir takımız ve yenilgiyi asla kabul etmeyip, 90 dakika boyunca kazanma adına her şeyi yapıyoruz. Rakibimiz deplasmanlarda yenemese de yenilmeyen ve beraberlikler alan bir takım. Denizli’ye moralli bir şekilde gitmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.