Abdullah Avcı: Herkesten Böyle Bir Kötü Oyun Adına Özür Diliyoruz

Abdullah Avcı: Herkesten Böyle Bir Kötü Oyun Adına Özür Diliyoruz

İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 0 - 0 biten Gaziantepspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, kötü oyun için taraftarlardan özür dilediğini belirtti.Maç sonu kameraların karşısına geçen Abdullah Avcı, maçı izleyenlerden...

İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 0 - 0 biten Gaziantepspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, kötü oyun için taraftarlardan özür dilediğini belirtti.

Maç sonu kameraların karşısına geçen Abdullah Avcı, maçı izleyenlerden özür diledi. Kötü bir performans ortaya koyduklarını dile getiren Avcı, “Televizyonda maçı izleyenlerden oyun anlamında kendi takımım adına özür dileriz. Çok kötü bir oyun vardı. Okan Hoca da çok memnun değil. Oyun olarak herkesten bu anlamda özür diliyoruz. Rakibe belki pozisyon vermedik ama 35. dakikada ilk şutumuzu attık. İkinci yarı daha etkili olduk, çok fazla pozisyonumuz yok, rakibin de yok. Kötü bir maç ama sadece çıkış noktası bizim takımımız adına deplasmanda alınan bir puandır. Herkesten böyle bir kötü oyun adına özür diliyoruz.” dedi.

OKAN BURUK: İSTEMEDİĞİMİZ ZEVKSİZ BİR MAÇ OLDU

Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk da, 0-0 biten İstanbul Başakşehir maçına ilişkin taraftarlardan özür dileyerek, “Çok zevksiz, kısır, kötü bir maç oldu. Daha iyi olmak zorundayız. Bu haftaki oyun hoşumuza gitmedi.” dedi.

"Maçı seyredenlere güzel bir maç seyrettiremediğimiz için öncelikle özür dilemek gerekiyor" diyen Buruk, iki takımın da maçı kazanmayı hak ettiğini düşünmediğini vurguladı. Buruk, “Çok zevksiz, kısır, kötü bir maç oldu. Daha iyi olmak zorundayız. Bu haftaki oyun hoşumuza gitmedi. Daha iyi olmak zorundayız. Maç yavaş geçti, ağır geçti, pozisyonsuz geçti. Savunma oyuncularımız daha konsantreydi öndeki oyuncularımıza göre. Özellikle hücum hattına hamleler yaptık ama onlar da cevap vermedi. Maç 0 - 0 bitti. İki takımın da maçı çok kazanmayı hak ettiğini düşünmüyorum. Kazanmak için de çok bir şey yaptığını iki takımın da düşünmüyorum. İstemediğimiz zevksiz bir maç oldu. O yüzden özür dilemek gerekiyor.” ifadelerine yer verdi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.