Abant Beyaza Büründü, Seyrine Doyum Olmayan Manzaralar Oluştu

Abant Beyaza Büründü, Seyrine Doyum Olmayan Manzaralar Oluştu

Türkiye'nin gözde tatil merkezlerinden Bolu Abant Gölü Tabiat Parkı, kar yağışıyla beyaza büründü. Kar kalınlığının 10 santimetreyi bulduğu Abant’ta, seyrine doyum olmayan manzaralar oluştu.Tabiat güzellikleriyle ziyaretçilerini kendisine...

Türkiye'nin gözde tatil merkezlerinden Bolu Abant Gölü Tabiat Parkı, kar yağışıyla beyaza büründü. Kar kalınlığının 10 santimetreyi bulduğu Abant’ta, seyrine doyum olmayan manzaralar oluştu.

Tabiat güzellikleriyle ziyaretçilerini kendisine hayran bırakan Abant Gölü Tabiat Parkı’nda kar yağışı etkili oluyor. Hava sıcaklığının sıfır dereceye düştüğü Abant'ta çam ormanları beyaza büründü. Göl üzerine çöken sis ayrı bir güzellik oluşturdu. Otellerde konaklayan tatilciler ile günübirlik gelen ziyaretçiler karın tadını çıkardı. Kimi ziyaretçiler, fayton ve atlara binerek dolaşırken, kimileri de kartopu oynayıp kardan adam yaptı.

Ziyaretçiler, faytoncuların da yüzünü güldürdü. Faytoncu Hayrettin Türe, işlerin iyi olduğunu belirterek, “Kış geldi Abant’a. Kış sezonu açıldı. Buranın kışı da yazı da aynı.” diye konuştu. Balayı için İstanbul’dan gelen Yıldız Aygül ise manzarının çok güzel olduğunu ifade ederek, “İstanbul’dan geldim. Balayına geldik buraya. Çok güzel. Biz geldiğimizde başladı kar. Tam denk getirmiş olduk. Çok güzel oldu.” diye konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.