1922 Konyaspor'un futbolcuları isyan etti

1922 Konyaspor'un futbolcuları isyan etti

1922 Konyaspor’un satılıp satılmayacağı konusunda ki belirsizlik devam ediyor. Liglerin başlamasına sayılı günler kala kulübün akıbeti hala belli olmadı.

1922 Konyaspor’un satılıp satılmayacağı konusunda ki belirsizlik devam ediyor. Liglerin başlamasına sayılı günler kala kulübün akıbeti hala belli olmadı. Ereğli’ye satılması gündeme gelen ancak satıqşı gerçekleşmeyen 1922 Konyaspor’un bu defa Ankara’ya satılması gündeme geldi. Kulübün satışı konusunda net bir gelişme yaşanmazken yeşil-beyazlı takımın sözleşmeli oyuncuları duruma tepki gösterdi.

1922 Konyaspor'da sözleşmeli oyuncular ortak yaptıkları açıklamada,”Maalesef ki futbolcular grubu olarak hem Konyaspor tarafından hem 1922 Konyaspor tarafından fazlasıyla mağdur edildik, son maçımızı oynadığımız tarihten bu yana 3 ay geçmiş diğer sezonun başlamasına ise haftalar kalmıştır. Bu uzun süre içerisinde maalesef ki kulüpte maç başlarımız ödenmemiş, maaşlarımız ise içeride kalmıştır. Alacaklarını bırakıp ayrılmak isteyen futbolcularda muhattap bulamamıştır.

Futbolcular olarak fazlasıyla mağdur olmuşken kulüpte muhattap bulamıyor ve telefonu açanların ise kapatılacak ve satılacak cevabından başka hiçbir şey alamıyoruz.

Mağduriyetimiz ne yazık ki bitmiyor. Haftalar kalan sezona daha takım olarak başlayamazken sözleşmesi devam eden futbolcular olarak da geleceğimiz oynanmakta. Hem maddi hem manevi yönden çok yıprandık ve mağdur edildik.”ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum