1922 Konyaspor’a Şahin ve Ay’dan destek

1922 Konyaspor’a Şahin ve Ay’dan destek

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta 1922 Konyaspor, sezonun ikinci yarısının ilk maçında sahasında Play-Off mücadelesi veren Çorum FK ile karşılaştı.

Sezonun ilkyarısında kötü bir performans ortaya koyan yeşil-beyazlı ekip 2. yarıya müthiş bir giriş yaptı. 1922 Konyaspor evinde lig 4.sü Çorum Futbol Kulübü’nü 1-0 yendi. Rakibi karşısında müthiş bir mücadele ortaya koyan Yavru Kartal yeni transferi Seyid Ahmet Han’ın golüyle karşılaşmadan 1-0 galip ayrılarak puanını 17’ye yükseltti.

1922 Konyaspor’un bu zorlu müsabakasında Konya Gençlikspor İl Müdürü Abdurrahman Şahin ve Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Remzi Ay da yalnız bırakmadı. Şahin ve Ay soğuk havaya rağmen maçı 90 dakika tribünden takip etti. 1922 Konyaspor Kulüp Başkanı Zahir Renklibay ile maçı izleyen İl Müdürü Abdurrahman Şahin ve Başkan Remzi Ay atılan gol sonrası büyük sevinç yaşadı. Yeşil-beyazlı ekibin 15 Temmuz Selçuk Üniversitesi Stadyumunda oynadığı zorlu maçta bu isimlerle birlikte Konyaspor’dan baz yöneticiler ve birçok spor adamı takımı yalnız bırakmadı ve maç sonu sevincine ortak oldu

SPOR SERVİSİ

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum