Yurtta trafik kazaları

Yurdun çeşitli yerlerindeki trafik kazalarında 1 kişi öldü, 14 kişi yaralandı.
Aydın'ın Germencik ilçesinde, Olcay Doğru (24) idaresindeki 09 TE 641 plakalı traktör, Ömerbeyli köyü yakınlarında devrildi. Ağır yaralanan Doğru, Aydın Devlet Hastanesinde yaşamını yitirdi.

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde, D-130 karayolu Donanma Mahallesi mevkisinde, Barış Kaya'nın kullandığı 34 VU 1685 plakalı otomobil, Ahmet Çolak yönetimindeki 06 YMY 16 plakalı otomobille çarpıştı. Kaya'nın kullandığı otomobilde bulunan Nursel ve Cengiz Kaya ile diğer otomobilde sıkışan Kamil ve Kemal Gencer yaralandı. İtfaiye ekiplerince sıkıştıkları yerden çıkarılan Kamil ve Kemal Gencer ile diğer yaralılar, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Edirne'nin Keşan ilçesinde, İsmail Abaylı'nın (49) kullandığı 34 UR 5749 plakalı otomobil, Cennet Bahçesi yakınlarında refüje çarptı. Sürücü ile otomobilde bulunan Akif Güzeliş (48), Nedret Karataş (41) ve Ayhan Torlaklı (42) yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince Keşan Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Şanlıurfa'da, Mehmet Bulut'un kullandığı 65 ES 922 plakalı otomobil, Şanlıurfa-Gaziantep karayolunun 47. kilometresinde, Selami Erkan yönetimindeki 27 GB 384 plakalı otomobille çarpıştı. Yaralanan otomobil sürücüleri ile Ömer Toprak, İsmail Bulut ve kimlikleri öğrenilemeyen 2 kişi, Şanlıurfa'daki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri