Yollara 50 milyon lira

Konya İl Özel İdaresi Altyapı ve Ulaşım Daire Başkanlığı, 2011 yılında KÖYDES ödenekleri ile birlikte yollara 50 milyon lira yatırım yaptı
Konya İl Özel İdaresi Altyapı ve Ulaşım Daire Başkanlığı, 2011 yılında KÖYDES ödenekleri ile birlikte yollara 50 milyon lira yatırım yaptı.

İl Özel İdaresi ve KÖYDES kaynaklarıyla toplam 735 kilometre asfalt kaplama yol yaparak yüzde 99 gerçekleşme sağlayan Özel İdare, 2011 yılında yollara 50 milyon lira ayırdı.

İl Özel İdaresi Altyapı ve Ulaşım Daire Başkanlığı, Konya İl Genel Meclisi'ni 2011 yılı faaliyetleri hakkında bilgilendirdi.

Ekim, Kasım ve Aralık aylarına ait çalışmalarını Meclis üyelerine anlatan Altyapı ve Ulaşım Daire Başkanı Ramazan Şevik, 2012 yılın da gider tertibindeki en büyük payı, yol ve ulaşım hizmetlerine ayırdıklarını söyledi.

Özel İdare kaynaklı içme suyu işlerinin büyük bölümünün tamamlandığına dikkati çeken Şevik, KÖYDES kaynaklı yol ve kilitli parke işlerinde yaptıkları 1. kat asfalt kaplama, 2. kat asfalt kaplama, stabilize ve tesviye işlerinde yüzde 100 gerçekleşme sağlandığını, 160 bin 312 metrekare olarak programa alınan kilitli taş döşeme işinde ise bu alanın 133 bin 712 metrekaresinin bitirildiğini ifade etti. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri