Yerel basın halkın sesi

Konya Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret eden AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Babaoğlu “Bizlerin her zaman sesi olan Konya basının bundan sonra da bizler Ankara'da sesleri olacağız. Yerel basının sorunlarını çözeceğiz” dedi

AK Parti Konya Milletvekili Adayı  Mehmet Babaoğlu, Ömer Ünal,  İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Ak Parti Meram İlçe Gençlik Kolları; Konya Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Özdemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile uzun süre sohbet etti.

YEREL BASININ SORUNLARI ÇÖZÜLMELİ

Özdemir gelen siyasileri Konya'nın ve Konya basınının sorunlarını iletirken kendilerinden destek istedi. Özdemir, "Yeril basının sorunları yıllardır biliniyor ama ne yazık ki istediğimiz ölçüde bir çözüme kavuşmadı. Yeril televizyonların RTÜK'e ödediği paylar, diğer giderlerinin yanı sıra reklam pastasından pay vermesi yıllardır düzeltilmedi. Yerel televizyonların yanı sıra tüm yerel basın kuruluşlarının ve gazetelerin ulusal alanda yayınlanan bazı resmi ilanların ve kamu spotlarından yararlanmaması hep bizim için bir eksiklik oldu. Bunların takipçisi olmanızı istiyoruz. Yerel basının ayakta kalması için ve gerçek manada gazetecilik yapması için mutlaka ulusal bazda ve hükümet tarafından desteklenmesi gerekir. Sizlerden Ankara'da bu konuda gereken desteği vermenizi arzu ediyoruz" dedi.

YEREL BASIN SESİMİZ OLDU

Ak Parti Milletvekili Adayı Ömer Ünal ise Konya basının sorunlarının çözümü için ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduklarını ifade ederken, "Konya basının sorunlarına bende şahidim. Ankara da bu konuda yapılması gereken ne ise tüm Milletvekili arkadaşlarım ile sorunların çözümü için çalışacağız. Ben seçimler konusunda da Konya'nın Ak Partiye ve Konya'nın öz evladı olan Başbakanımız Sayın Ahmet  Davutoğlu'na gereken desteği vereceklerini bekliyorum" dedi. Ak Parti Milletvekili Adayı Mehmet Babaoğlu ise konuşmasında Konya'da uzun yıllar Sivil Toplum Kuruluşlarında ve KOP idaresinde görev yaptığını hatırlatarak, "Bu süreç içerisinde Konya basını ile sürekli iç içe oldum. Bizlerin yaptığı tüm yatırımları duyurmak için ne kadar çaba sarf ettiklerini biliyorum. Bizlerin her zaman sesi olan Konya basının bundan sonra da bizler Ankara'da sesleri olacağız. Sizler nasıl ki Konya'nın faydasına yapılan her yatırımda bizlerin yanında yer aldıysanız bizlerde sizlerin yanında yer alacağız. Bizlere görevlerimiz sırasında verdiğiniz önerileri unutmayacağız ve takipçisi olacağız. Ankara'da yerel basının sorunlarının çözümü için mutlaka sizlerle bir araya gelmeyi arzu ediyoruz. Ben bu vesile ile özellikle Konya Gazeteciler Cemiyetine bizlere verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyor, yeni göreve gelen başta Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Sefa Özdemir olmak üzere tüm Yönetim Kurulu Üyelerine ve Cemiyette görev alan tüm basın mensubu arkadaşlara başarılar diliyorum" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri