Yeni Medya Cemiyeti'nden Merhaba'ya ziyaret

Yeni Medya Cemiyeti Merhaba Gazetesi’ne 57. kuruluş yıldönümü dolayısıyla ziyaret gerçekleştirdi.

Yeni Medya Cemiyeti Başkanı Sadrettin Soranlar, başkan yardımcısı Yusuf Gürbüz, yönetim kurulu üyeleri; Fatih Ersoy ve Ramazan Kılıç, genel sekreter Mustafa Akbulut Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halid Şen’i ziyaret etti. Ziyarete Merhaba Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Emre Özgül de eşlik etti.

BAŞKAN SORANLAR: SORUNLARA DUYARSIZ KALMAYACAĞIZ

Yeni Medya Cemiyeti Başkanı Sadrettin Soranlar, Merhaba Gazetesi’nin Konya için bir değer olduğunu dile getirerek, kurumun 57. kuruluş yıldönümünü kutladı. Yarım asrı aşkın bir süre yerel bir medya kuruluşu olarak faaliyet göstermenin önemli ve kıymetli olduğunu aktaran Başkan Soranlar, cemiyet faaliyetleri hakkında da kısa bilgi verdi. Soranlar, sektörde yaşanan sorunlara ve gazetecilerin karşılaştığı problemlere duyarsız kalmayacaklarının altını çizdi. Soranlar, Yeni Medya Cemiyeti’nin de bu amaçla kurulduğunu vurguladı.

HALİD ŞEN’DEN YENİ MEDYA CEMİYETİ’NE TEŞEKKÜR

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halid Şen; Yeni Medya Cemiyeti Başkanı Sadrettin Soranlar, başkan yardımcısı Yusuf Gürbüz, yönetim kurulu üyeleri; Fatih Ersoy ve Ramazan Kılıç, genel sekreter Mustafa Akbulut’a teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaret, günün anısına çekilen fotoğrafla son buldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri