Vestel'in yeni akıllı telefonu Venus V3 tanıtıldı

Vestel'in yeni akıllı telefonu Venus V3, 5 inç ve 5.5 inç ekrana sahip iki farklı modeliyle tanıtıldı. V3'ün, gülümsemenizi algılayarak otomatik olarak selfie çekme özelliği bulunuyor.

Vestel, Eylül 2014'te çıkardığı ilk akıllı telefon olan Venüs'ün V3 modelini tanıttı.

Doğadaki ışık yansımalarından ilham alınarak tasarlanan V3'ün metal çerçevesi, "diamond cut" teknolojisiyle geliştirildi. Telefonun ekranı da çizik ve darbelere karşı dayanıklı "Gorilla Glass" teknolojisiyle üretildi.

5 İNÇ VE 5,5 İNÇ BÜYÜKLÜĞE SAHİP

Vestel'in üst segmente yönelik ürettiği telefon, 5 inç büyüklüğünde ekrana sahip 5070 ve 5.5 inç ekranlı 5570 olarak iki farklı seçenekle piyasaya sürüldü. Gövde ağırlığı 140 gram olan V3'ün kalındığı ise 7.4 milimetre.

Full HD IPS ekranıyla renklerin canlılık ve parlaklığını artırarak akıllı telefonda film izleme ve oyun oynama keyfini en üst düzeye taşıyan V3, inci beyazı, tekno gri ve altın renk seçenekleriyle sunuluyor.

V3 SELFİE ÖZELLİĞİ

Venus V3, oldukça keyifli ve eğlenceli birçok teknolojik yeniliği de beraberinde getiriyor. Yeni Venus’ün müşteri geribildirimleri dikkate alınarak geliştirilen yenilikçi kamera özellikleri benzersiz deneyimler yaşatıyor. Venus V3, normal akıllı telefonlarda “selfie” çekilirken yaşanan zahmetlerin hepsine birden son veriyor. Selfie kamerası; el sallama, göz kırpma ve gülümseme olmak üzere üç farklı mod ile çalışıyor. Hiçbir anı kaçırmayan, hayatı eğlenceli bir deneyime çeviren Venus V3 ile selfie çekmek için göz kırmak, gülümsemek ya da el sallamak yeterli.

ANDROİD LOLLİPOP'LA GELECEK

Venus V3 serisi, Android Lollipop işletim sistemi, Qualcomm işlemci ve yüksek depolama kapasitesi ile teknoloji tutkunlarının beklentilerini tam olarak karşılıyor. Seri birkaç ay sonra Marshmallow’a yükseltilebilecek. 5570 ve 5070’deki 8 çekirdekli 64 bit Qualcomm işlemci, yüksek performans gerektiren birçok uygulamanın başarıyla çalıştırılabilmesini sağlıyor. Ayrıca 2GB RAM, 32GB dahili depolama ve 64 GB’ye kadar çıkarılabilen SD Kart desteği ile telefonun performansı en üst düzeye taşınıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri