Tümosan Konyaspor’un 4-1 kazandığı Eyüpspor maçında Umut Nayir attığı iki kafa golüyle yıldızlaştı.
Blaz Kramer’in takımdan ayrılması ile birlikte tüm gözlerin üzerine döndüğü 30 yaşındaki golcü ilk maçta camiayı sevince boğdu. Umut Nayir 5. ve 21. dakikada attığı iki kafa golüyle takımını 2-0 öne geçirdi.
5. dakikada Konyaspor öne geçti. Melih İbrahimoğlu'nun sol kanattan ceza sahası içine yaptığı ortaya penaltı noktası hizasında kafayla aşırtma bir vuruş yapan Umut Nayir, topu ağlarla buluşturdu: 0-1.
21. dakikada Konyaspor ikinci golü buldu. Sağ kanattan ceza sahasına giren Andzouana, son çizgiden altıpasın gerisine ortasını yaptı. Ortaya iyi yükselen Umut Nayir, yaptığı kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 0-2.
HAFTA İÇİNDE MESAJI VERMİŞTİ
Eyüpspor maçının kahramanı Umut Nayir hafta içinde yaptığı sosyal medya paylaşımı ile mesajını vermişti. 30 yaşındaki golcü, uzun bir sürenin ardından geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından bir paylaşım yapmıştı. Antrenman sırasında çekilmiş bir fotoğrafını paylaşan Umut Nayir, “Hadi başlayalım” notunu düşerek sezon öncesi bir göndermede bulunmuştu.
Tecrübeli bu paylaşımın boşa yapılmadığını Eyüpspor maçında attığı iki kafa golü ile göstermiş oldu