×
  • Anasayfa
  • Konya Yemekleri
  • Konya Spor
  • Gündem
  • İlçeler
  • Politika
  • Ekonomi
  • Türkiye
  • Merhaba Şehir
  • Konya
  • Spor
  • Otomobil
  • 3. Sayfa
  • Dünya
  • Yaşam
  • Bilim ve Teknoloji
  • Eğitim
  • Akademik Sayfalar
  • Kültür Sanat
  • Sağlık
  • Röportaj
  • Medya
  • Yazarlar
☰
  • Anasayfa
  • Ekonomi

Türkiye'deki dev iki fabrika satışa çıkarıldı! 1,8 milyar TL isteniyor

Türkiye'nin en büyük markaları arasında yer alan bu firmalar satışa çıkarıldı. Söz konusu satışın fiyatı 1,8 milyar TL olarak belirlendi.

20 Ekim 2023 Cuma 16:01
17

Türkiye'de faaliyet gösteren dev fabrikalardan dönem dönem satışa çıkarılanlar oluyor. Bahsi geçen satışlara gerekçe olarak bazen iş değişikliği bazen ise ekonomik sıkıntılar gösteriliyor.

27

Son zamanlarda iflas eden fabrikaların da binaları satılabiliyor. Bazı firmalar ise TMSF bünyesinde yer alıyor.

37

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) bünyesindeki iki şirketi satışa çıkardı.

47

TMSF'nin internet sitesinde yapılan duyuruda Royal ve Atlas Halı ile Nakpilsa Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nün 1,8 milyar TL'lik muhammen bedelle satışa konduğu bildirildi.

57

Duyuruda ihaleye katılabilmek için sunulması gereken teminat tutarı 180 milyon TL olarak belirlendi.

67

Şartname için verilecek belgelerin en geç 28 Kasım 2023 tarihine kadar teslim etmesi gerektiği belirtildi. İhalenin 29 Kasım 2023 tarihinde saat 11'de yapılacağı bildirildi.

77
İlk yorum yazan siz olun

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

Daha fazla haber:
© 2003

Merhaba Haber


‧ Anasayfa ‧ İletişim