Tetikçiler işbaşında

Recep Konuk, “Türkiye'de darbe girişimi ve terör dalgasıyla bozamadıkları istikrarı, diplomasi kurnazlıkları, küresel ekonominin tetikçi kurumlarının ahlak ve kural dışı proje yönlendirmeleriyle bozmaya çalışıyorlar” dedi

AK Parti Karaman İl Başkanlığı Ekim ayı Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı. Toplantıda konuşan TBMM Tarım Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk, Türkiye’nin beka mücadelesi içerisinde olduğunu belirterek, “Biz tarihten dersimizi aldık. Bu ülkede hem huzuru muhafaza edeceğiz hem de kalkınma gündemimizden bu ülkenin zenginliklerine zenginlik katma gündemimizden ve yatırım gündemimizden taviz vermeyeceğiz. Biz devletimizin beka mücadelesine ne kadar önem veriyorsak, milletimizin refah mücadelesine de o kadar önem veriyoruz ve ikisini de aynı anda ve eş zamanlı yürütüyoruz” dedi. Konuk, Türkiye’nin belki de Cumhuriyet tarihinin en önemli sürecini yaşadığını ifade ederek içerden dışardan, açık kapalı saldırılarıyla karanlık emellerini çeşitli maskelerle gizleyen bazı mihrakların Türkiye üzerinde operasyon yapmaya çalıştığını belirtti. Milleti birbirinden ayırmaya, karşı karşıya getirmeye, vatan toprakları  üzerinde ameliyatlar yapmaya çalışan güçler olduğuna dikkat çeken Recep Konuk, Ülke olarak, millet olarak daha önce de defalarca verilen varlık yokluk imtihanından, daha da önemlisi birlik imtihanından geçtiklerini, bu milletin tarih sahnesinde çıktığı her birlik imtihanından, varlık yokluk imtihanından alnının akıyla, birbirine sahip çıkarak, birliğine ve birbirine sarılarak daha da güçlü ve güçlenerek çıktığını vurguladı. Konuk, “İçerdeki ve dışardaki hainlerin korkusu bu ülkenin, bu milletin tarihi iddialarına sahip çıkacak güce ve kudrete erişmesidir. Onlar ne yaparsa yapsın bizi yolumuzdan döndüremeyecek. Onlar istedi diye bu millet sinmeyecek. Onlar istedi diye bu devlet geri adım atmayacak. Onlar istedi diye kabuğumuza geri çekilmeyeceğiz. AK Parti var olduğu müddetçe hiç kimse 79 milyon vatan evladı ve 780 Bin Kilometrekare vatan toprağı üzerinde ameliyat yapamayacak” dedi.

TÜRKİYE'Yİ YOLUNDAN ÇEVİRMEK İSTİYORLAR

Türkiye’nin ne zaman ufkunu manevi coğrafyasına çevirse, kendisi için istediği adaleti mazlum milletler içinde talep edebilecek kudrete ulaşsa, ne zaman Türkiye gücüne güç katıp dünya pazarlarında pay sahibi olmaya başlasa alelacele bir oyunun içine çekildiğini ifade eden Konuk, “Oyun hep aynı, aktörler değişse de hedef değişmiyor. Hedefleri, huzurumuz, hedefleri kalkınmaya büyümeye tahsis ettiğimiz enerjimizi kavga ile iç kargaşa ile tüketmek. Ancak bu sefer Türkiye’yi kendileri, kendi karanlık emelleri için o kadar büyük tehlike görüyor olmalılar ki topyekûn bir hücum başlattılar. Darbe girişimi ve bölücü terör dalgasıyla bozamadıkları istikrarı şimdi diplomasi kurnazlıkları, küresel ekonominin tetikçi kurumlarının ahlak ve kural dışı proje yönlendirmeleri ile bozmaya, Türkiye’yi yolundan çevirmeye çalışıyorlar. Bu millet darbeyi önledi. Teröre teslim olmadı. Evvel Allah, diplomasi adı altında kurulan tuzaklara da düşmeyecek, ekonomi tetikçilerinin oluşturmaya çalıştığı panik havasına da kapılmayacak” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri