Taraftarımız mutlu olmalı

KUNTOĞLU: Muhteşem bir stada ve taraftara sahibiz. Türkiye'nin en iyi stadı bizde. Türkiye'nin takımına en sadık taraftarı da bizde. Teknik adamlar ve oyuncular bu insanları mutlu etmeli

Torku Konyaspor eski başkanlarından Mehmet Ali Kuntoğlu,  ligin ilk üç haftasında alınan iki puanın başarı olmadığını belirterek, hem teknik adamların hem de oyuncuların biran önce toparlanıp, taraftarları mutlu etmenin çabasını göstermelerini istedi.

Torku Konyaspor'un zaman geçirmeden toparlanmasının elzem olduğunu söyleyen Mehmet Ali Kuntoğlu, “Galatasaray kötüydü, ama biz daha kötü olduğumuz için 4-1 yenildik” dedi. Eski Başkan Kuntoğlu, şöyle konuştu:

“Akhisar ve Kayserispor maçlarında olduğu gibi özellikle Galatasaray maçında takım korkak oynadı. Galatasaray'ın skor olarak 2-1 önde olduğu, ancak sayısal olarak bizden bir eksik olduğu dakikalarda bizim takım biraz daha cesaretli olabilse, o dakikalarda iyi hamleler yapılabilseydi skor Galatasaray'ın istediği gibi olmazdı. Bir bakıma 4-1'lik bu kötü skora biz kendimiz çanak tuttuk” diye konuştu.

Torku Konyaspor'un Türkiye'nin en iyi stadı ve seyircisi önünde mücadele ettiğininin altını çizen Konyaspor eski başkanı Mehmet Ali Kuntoğlu, “Eğri oturup doğru konuşmak gerekirse, Türkiye'nin en iyi stadı ve seyircisine sahibiz. Bütün maçlarda 20 binin altına düşmüyor seyirci. 3 büyüklerle oynanan maçlarda rakam daha da yükseliyor. Dolayısıyla bu stada ve bu seyirciye daha izlenebilir, daha coşkulu ve daha kaliteli bir takım sunmalıyız. Konya şehri takıma olağanüstü destek veriyor. Bu nedenle de bu insanların daha kaliteli bir futbol izlemeleri gerekiyor” dedi.

Torku Konyaspor'un daha üretken, daha aktif olması gerektiğinin de altını çizen Kuntoğlu, “Ben o stada geldiğim zaman keyif alıyorum. Takım iyi oynar ve sonuçta iyi olursa, bir sonraki haftayı iple çekmeye başlıyorum.  Takım tam hazır olmayabilir, lige de konsantre olmayabilir, ama mücadele anlamında daha iyi olmalı diye düşünüyorum.”

Taraftarlara da seslenen eski başkan Mehmet Ali Kuntoğlu, taraftarların herşeye rağmen takıma destek vermesinin güzel olduğunu belirterek, taraftarların özellikle de Konya'nın imajınıda değiştirdiğinin altını çizdi.

Kuntoğlu, Konya'da herkesin sabırlı olmasını da ifade ederek, takımın mutlaka bir çıkış yakalayacağını belirterek, şunları söyledi:

“Üç maçta alınan iki puanın çok başarılı olduğunu söylemek yanlış olur. Ancak lig uzun bir maraton. Ben Torku Konyaspor'un kısa zamanda toparlanacağını ve lige ağırlığını koyacağını düşünüyorum” şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri