Taraftar rekor kırdı ve kendine hayran bıraktı

Torku Konyaspor’un sahasında Galatasaray ile oynadığı maçta yeşil-beyazlı taraftarlar sezonun tribün rekorunu kırdı .

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Torku Konyaspor’un sahasında Galatasaray ile oynadığı maçta yeşil-beyazlı taraftarlar sezonun tribün rekorunu kırdı .  Öncek hafta  Konya’da oynanan ve 32 bin 500 kişinin izlediği Beşiktaş Trabzonspor maçının ardından  önceki Konyaspor-Galatasaray  maçını 37 bin 100 kişi izleyerek sezonun seyirci rekorunu kırmış oldu.

GÖRSEL ŞÖLEN VARDI

Torku Konyaspor taraftarı Torku Arena Stadyumunu doldurarak hem sezonun rekoruna imza attılar hem de yaptıkları görsel şovlarla tribünlerde iyi iş çıkardılar. Takımlarını 5-0 geriye düşmesine rağmen desteklemeye devam eden yeşil-beyaz sevdalıları  90 dakika boyunca üzerine düşenin fazlasını yaptı.

Maçın başında atkı şov yapan Torku Konyaspor taraftarı daha sonra Aykut Kocaman ve öğrencilerinin bulunduğu dev bir pankart açtı.  Taraftarlar bununla da yetinmedi ve küçük küçük görsel şölenler maçı çok daha renkli hale getirdi.

PANKARTLARLA MESAJ GÖNDERDİLER

Konyaspor taraftarı açtığı pankartlarla da rakiplerine mesaj gönderdi. Torku Konyaspor Galatasaray maçında Konyaspor adına konuşulacak tek olumlu şey Torku Arena’yı doldurarak 90 dakika boyunca takımını destekleyen yeşil-beyazlı taraftarlar oldu.

HABER FOTOĞRAFLAR: FERHAT TÜRKOĞLU

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri