Sivas'ta 3.6 büyüklüğünde deprem

Saat 23.13 sıralarında Sivas'ta 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kısa süreli paniğe neden olan depremin merkez üssünün Akıncılar ilçesi olduğu belirtildi.

Sivas'ta 3.6 büyüklüğünde deprem! Sivas'ın Akıncılar İlçesi'nde 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremde can ve mal kaybı yaşanmadı.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nden alınan bilgiye göre saat 23.13'te merkez üssü Sivas'ın Akıncılar İlçesi'ne bağlı Kavak Köyü'nde 3.6 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Zeminden 5 kilometre derinlikte meydana gelen deprem Akıncılar'ın yanı sıra Gölova ve Suşehri ilçelerinde de hissedildi. Deprem sonrası Kavak Köyünde kısa süreli endişe yaşanırken her hangi bir can ve mal kaybı meydana gelmedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri