Silivri'de dün izdiham vardı bugün kimse yok

Dün onbinlerin bulunduğu ve olayların çıktığı Silivri'de bugün hiç kimsenin olmaması şaşırttı.

Eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral İlker Başbuğ, CHP milletvekilleri Mustafa Balbay ve Mehmet Haberal ile emekli Tuğgeneral Veli Küçük’ün de aralarında bulunduğu 67’si tutuklu 275 sanıklı Ergenekon davası bugün de devam ediyor. Dün onbinlerin bulunduğu ve olayların çıktığı Silivri'de bugün hiç kimsenin olmaması şaşırttı. Davanın 2. gününde jandarma ekiplerinin dün yaşanan olaylar nedeniyle daha tedbirli olduğu görüldü. Dün tamamlanamayan Ergenekon Davası bugün kaldığı yerden devam edecek.

MÜTALAA YOK BİBER GAZI VAR

Cezaevine gelen yol iki zırhlı askeri araçla kapatan jandarma ekipleri basın mensupları ve avukatlar hariç her aracın geçişine izin vermedi. Cezaevi kapısına kadar iki kontrol noktasında da sürücülere ve araç içindekilere kimlik soruldu.        

Dün destek vermek için gelen sivil toplum kuruluşları ve CHP’lilerin doldurduğu ve gösteri yaptığı yolda ise bugün robokop kıyafetlerini giymiş jandarma timleri belirli aralıklarla durarak yol güvenlik ve emniyet önlemi aldı. Göstericilerin yıktığı barikatların ise bugün yerine yenilerinin konulduğu dikkat çekti.

Silivri Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü önünde ise sadece yakınları görmek için gelen vatandaşlar vardı. Dün tamamlanamayan Ergenekon Davası bugün kaldığı yerden devam edecek. Öte yandan otomobillerin termometrelerine Silivri’de sıcaklık eksi 2 derece.  

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri