Seydişehir-Akseki karayolunda Nisan'da kar yağışı

Konya'yı Antalya'ya bağlayan Seydişehir-Akseki karayolunun Alacabel mevkisinde başlayan kar yağışı ulaşımı olumsuz etkiledi.
Konya'yı Antalya'ya bağlayan Seydişehir-Akseki karayolunun Alacabel mevkisinde başlayan kar yağışı ulaşımı olumsuz etkiledi.
     Seydişehir-Antalya karayolunun 15. kilometresinden itibaren etkili olan kar yağışı, özellikle bin 825 rakımlı Alacabel mevkisinde, çok sayıda aracın yolda kalmasına neden oldu.
     Baharın gelmesi ile birlikte kar yağışı olmayacağını düşünen sürücüler, zincirsiz olarak seyrettikleri yolda hazırlıksız yakalandı.
     Öte yandan karayolları ekiplerinin kar kürüme ve tuzlama çalışmalarının ardından yolda trafik akışı tekrar sağlandı. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri