Şen ve Çakar ailelerinin mutlu günü

Gençlik Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatih Şen'in oğlu, Anadolu Gençlik Derneği Karatay Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Şen, Yakarpen Sahibi Abdullah Çakar'ın kızı Hümeyra ile evlendi.

Gençlik Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatih Şen'in oğlu, AGD Karatay Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Şen, Yakarpen Sahibi Abdullah Çakar'ın kızı Hümeyra ile dünya evine girdi.

Gençlik İlkokulu-Ortaokulu bahçesinde düzenlenen nikah ve düğün merasimine Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Lütfi Yalman, AGD Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Korkmaz, Konya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Mustafa Özkafa, Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Demirel, AGD İl Başkanı Durmuş Ali Kara, Cansuyu İl Temsilcisi İsmail Tozan, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Eski, Gençlik Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Turşucu, iş ve siyaset dünyasından çok sayıda isim ile Şen ve Çakar ailelerinin yakınları katıldı.

Fatih Şen, Abdullah Çakar, Karatay Belediyesi eski Başkanı Mehmet Şen ve düğün sahipleri misafirleri kapıda karşılayarak tebrikleri kabul etti.

Misafirlere geleneksel Konya düğün pilavı ikram edildi.

Genç çift şahitler huzurunda düzenlenen nikah merasiminde mutluluğa 'evet' dedi.

merhabahaber.com olarak Süleyman ve Hümeyra çiftine mutluluklar diler, Şen ve Çakar ailelerini tebrik ederiz.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Haberleri