Şehit Gazi-Sen'den Vali Akın'a ziyaret

Ziyarette, şehit yakınları ve gazilerin toplumsal hayatın her alanında daha etkin ve onurlu bir şekilde yer alabilmeleri için kamu kurum ve kuruluşlarına entegrasyonlarının güçlendirilmesi konusu ele alındı.

Şehit Gazi-Sen Konfederasyonu Genel Sekreteri ve Şehit Gazi Bayındır Sendikası Genel Başkanı Gazi Yusuf Ay ile Konya İl Başkanı Ahmet Gelmez, Konya Valisi İbrahim Akın’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, şehit yakınları ve gazilerin toplumsal hayatın her alanında daha etkin ve onurlu bir şekilde yer alabilmeleri için kamu kurum ve kuruluşlarına entegrasyonlarının güçlendirilmesi konusu ele alındı.

Özellikle istihdamda karşılaşılan zorluklar, kurum içi aidiyet hissinin artırılması, psikososyal destek süreçleri ve kamu personeli ile sağlıklı iletişim kurulmasına yönelik çözüm önerileri değerlendirildi. Aynı zamanda sendikal çalışmalar, talepler ve sahadan gelen geri bildirimler de Sayın Vali ile paylaşıldı.

Ziyaret sırasında Başkan Yusuf Ay, Vali İbrahim Akın’a, Osmanlı hat sanatıyla hazırlanmış bir tablo takdim etti.

Vali Akın, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şehit aileleri ve gazilere her zaman kapılarının açık olduğunu, devletin bu kesimlere olan vefasını her fırsatta göstermeye devam edeceğini ifade etti.

Yusuf Ay ise konuşmasında, “Bizler için şehitlerimizin emanetleri ve gazilerimiz kutsaldır. Onların hak ettikleri değeri görmeleri için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Sayın Valimize misafirperverliği ve hassasiyeti için teşekkür ediyoruz” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haberleri