Saydam ve Titiz’den Merhaba'ya ziyaret

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Saydam ve Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Hüseyin Titiz, Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halid Şen'le bir araya geldi.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Saydam ve Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Hüseyin Titiz, Merhaba Gazetesi’ni ziyaret etti.

Yapılan ziyaret kapsamında Hüseyin Titiz, Merhaba Gazetesi hakkında bilgiler aldı. Gazetemize yayıncılık hayatında başarılar dileyen Titiz, Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halid Şen’e misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.

HALİD ŞEN’DEN TEŞEKKÜR

Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halid Şen, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Saydam ve Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Hüseyin Titiz’e teşekkür etti. Ziyaret çekilen fotoğraf ile son buldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haberleri