Sarayönü’nden Fair-Play dileği

Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta mücadele eden Sarayönü Belediyespor son maçta kaybettiği Konya birinciliğinin ardından gözünü Play-Out maçına çevirdi.

Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta mücadele eden Sarayönü Belediyespor son maçta kaybettiği Konya birinciliğinin ardından gözünü Play-Out maçına çevirdi.  Gazetemiz Spor Servisini ziyaret eden Sarayönü Belediyespor Yöneticileri Mustafa Solak ve Muammer Akhançer Karapınar Belediyespor ile oynayacakları Play-Out maçının centilmence geçmesi dileğinde bulundu.

ŞANSSIZ BİR SEZON GEÇİRDİK

Sarayönü Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Muammer Akhançer sezon başında yapılan yanlış transfer tercihleri nedeniyle sezona iyi başlayamadıklarını ve bununla birlikte birçok şanssızlıklar yaşadıklarını söyledi. Akhançer, “Sezona iyi bir başlangıç yapamadık. Daha sonra yaptığımız antrenör değişikliği sonrası biraz toparlandık ve ikinci yarıda müthiş bir çıkış yakaladık. Ancak bu defa de fikstür şanssızlığı yaşadık. Grupta güçlü diye tabir edebileceğimiz takımlar ne yazık ki bizden sonraki maçlarında çeşitli sıkıntılar yaşayarak dağılma süreci geçirdiler. Bu durum da bizim tüm rakiplerimizin işine yaradı. Bahsettiğimiz bu takımlarda herşey, bizim maçımız dahil çok iyi gidiyordu. Ancak ne yazık ki bizim şanssızlığımız oldu bu sanırım. Bizden sonraki süreçte ligi bıraktılar. Bizden puan alan bu takımlar diğer rakiplerimiz karşısına hedeflerinden kopmuş kulüp içinde çeşitli sıkıntıları olan ve kadroları neredeyse tamamen dağılmış şekilde çıktılar. Bu nedenle biz bu fikstür şanssızlığını yaşadık” diye konuştu.

KONYA TAKIMLARI BİRBİRİNE DESTEK OLMALI

Akhançer, Ligde Konya takımlarının birbirine destek olması gerektiğini Play-Out maçının ardından kümede kalmaları halinde bu düşünceleri ile ilgili olarak temaslar başlatacaklarını söyledi.  Muammer Akhançer, “Konya takımları olarak zor bir grupta mücadele ettik. Zorluk derken deplasmanların uzaklığı ve bölgenin zorluğunu yaşadık. Federasyonun grupları ayarlarken daha dikkatli olmasını istiyoruz. Bir de Konya takımlarının birbirlerine destek olmasını istiyoruz. Ligde kalmamız halinde bununla ilgili temaslarımız olacak.  Sarayönü Belediyespor bir çok kez 3. Ligin kapısından dönmüştür. Bunlardan birinde Isparta takımıyla yarışmış ve Isparta Emrespor diğer Isparta temsilcilerinin destekleriyle rakiplerinden puan alması sonucu 3. Lige yükselen takım olmuştur. Bu birlikteliğin dayanışmanın Konya’da da yaşanmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.

RAKİBİMİZİN GÜCÜNÜ BİLİYORUZ

Sarayönü Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Muammer Akhançer hafta sonu Karapınar Belediyespor ile oynayacakları maçla ilgili olarak ise şunları söyledi: “Öncelikle centilmence bir maç olmasını diliyoruz. Hak eden kazansın.  Biz yönetim olarak oyuncularımıza güveniyoruz ve inanıyoruz. Hedefimiz bu lig başladığından beri devam eden ünvanımızı korumak. Karapınar Belediyespor bu ligde yer almış, Bölgesel Amatör Lig tecrübesi olan bir takım. Onlarda bizim gibi şanssız bir sezon geçirdiler. Sezona kötü başlamanın sıkıntısını yaşadılar. 14 maç puan kaybetmediler. 19 haftada tek yenilgileri olmasına rağmen şampiyonluğu 1 puanla kaçırdılar. Rakibimizin gücünü biliyoruz. Dostça ve centilmence geçmesini temenni ettiğimiz karşılaşmayı kazanarak Bölgesel Amatör Lig’de ki mücadelemize kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz” dedi.

ABİDİN KURT             

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri