Salih, genç bile değildi!

2 yaşındaki Salihe çarpıp ölümüne neden olduktan sonra kaçan sürücü, kamyonetinin arkasına yazdırdığı, Güvenme gençliğine ölenler hep ihtiyar mı? yazısı sayesinde yakalandı.

ÖLENLER HEP İHTİYAR DEĞİL!
Aziziye Mahallesi Şair Üvey Sokak içerisinde önceki akşam iftar saatlerinde meydana gelen trafik kazasında bir ailenin daha yüreğine ateş düştü. Sokak içerisinde arkadaşları ile oynayan 2 yaşındaki Salih Kaya, sokak içerisine patates satmak için giren kamyonetin geri manevra yaptığı sırada aracın altında kaldı. Kamyonet sürücüsü olay yerinden hızla kaçarken minik Salih ise kaldırıldığı Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis olay yerinde yaptığı araştırmada çocuğun ölümüne neden olan kamyonetin patates yüklü olduğunu ve arka çamurluğunda, ‘Güvenme gençliğine ölenler hep ihtiyar mı?’ yazısı olduğu bilgisine ulaşınca araştırmalarını bu yönde geliştirdi.
Kaçan kamyonun yakalanması için şehir giriş ve çıkışları ile şehrin belirli noktalarında önlemlerini alan ekip bu tür tüm kamyonetleri en ince ayrıntısına kadar incelerken arkalarındaki yazılara bakmaya başladı.
Polislerin şehrin birçok noktasında aramalarının devam ettiği sırada Karatay İlçe Emniyet Müdürlüğü Sivil Araştırma Ekipleri bahse konu aracı Karatay İlçesinde yakaladı. Ekipler yaptıkları incelemede Ramazan S. nin kullandığı 03 KF 122 plakalı aracın arkasında bahse konu olan ‘Güvenme gençliğine ölenler hep ihtiyar mı?’ yazını görünce aracın sürücüsünü gözaltına aldı. Zanlı Ramazan S. ifadesi alındıktan sonra hakkında düzenlenen evrakla birlikte adli makamlara sevk edilirken kaza ile ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

ALİ SAİT ÖGE

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri