Sahte belgelerle ikamet iznine 31 gözaltı

İstanbul'da sahte belgelerle yabancı uyruklu kişilerin ikamet izni almasını sağladıkları belirlenen 31 şüpheli yakalandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekiplerince, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, sahte belgelerle ikamet izni alınmasına yönelik çalışma yapıldı.

Ekipler, ikamet izni işlemleri sırasında ibraz edilen belgelerde tahrifat yapılması, sahte belgeler düzenlenmesi ve gerçeğe aykırı taahhütnameler hazırlanması suretiyle suç faaliyetinde bulunulduğunu tespit etti.

Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından şüphelilerin kimlik ve adreslerini belirleyen ekipler, kent genelinde eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonda gözaltına alınan 31 zanlı, işlemler için emniyete götürüldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri