Pelitli Bahçe Ramazan’a hazır

Pelitli Bahçe Restoran-Kır Düğün Bahçesi İşletmecisi Ömer Şimşek, “Bu Ramazan bizim 2. yılımız. Dolayısıyla çok güzel bir menü ve sunum hazırladık. Konyalı hemşerilerimiz iftarın hararetini burada bizimle atabilecekler” dedi.

Pelitli Bahçe Restoran-Kır Düğün Bahçesi, temiz havası ve yeşil dokusuyla müşterilerini bekliyor. Lalebahçe’de Harmancık Sağlık Ocağı arkası Hatıp Yolu üzerinde yer alan Pelitli Bahçe Restoran-Kır Düğün Bahçesi, adını 7 bin metrekarelik alanda bulunan asırlık pelit ağaçlarından alıyor. Serpme köy kahvaltısı ve mermerde ızgara sunumuyla adından kısa sürede sıkça söz ettiren restoranda 7 bin kişiye kadar düğün yemeği vermek mümkün. Konya Grup Kaşıks Ekibi Modern Halk Oyunları Topluluğu Kurucusu ve Çetnevirhan ile Pelitli Bahçe Restoran-Kır Düğün Bahçesi İşletmecisi Ömer Şimşek, Pelitli Bahçe’de 2 yıldır Konyalılara hizmet verdiklerini söyledi. Şimşek, “Konya’mıza gençlerimiz gençliklerini değil, enerjilerini harcasınlar diye açtığımız işletmelerde şehrimize faydalı bir işveren olmaya çalışıyoruz. Grup Kaşıks belirli bir başarıya ulaştıktan sonra gençlerimizi istihdam edebilmek için yeni işyerleri açtık. Daha önce Pamukçu’da Grup Kaşıks Çetnevirhan adında tarihi bir mekân açmıştık. Orada tarihi bir doku eşliğinde eski Konya Banana Ekipleri ile Konya çetnevirlerini değerlendiriyoruz. Şimdi de Lalebahçe’de Pelitli Bahçe adı altında restoran ve kır düğün bahçesindeyiz. Burada da Konyalı hemşerilerimize hizmet veriyoruz” dedi.

SERPME KÖY KAHVALTISI

Pelitli Bahçe Restoran-Kır Düğün Bahçesi olarak kaliteli bir mutfağa sahip olduklarını ifade eden Şimşek, “Mekânımızda misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamak için elimizden geleni yapıyoruz. Gerek ustalarımızın gerekse garsonlarımızın özverili çalışmaları ile Konya halkımıza güzel bir hizmet ve kaliteli bir yemek sunumu için emek harcıyoruz. Mekânımız Meram Belediyesi’ne ait bir yer. Biz işletmeciliğini yapıyoruz. Burası 7 bin metrekarelik bir alan ve burada tamamına yakını 100 yaşına ait 80 tane pelit ağacımız var. Buraya gelen insanlarımız, sincaplarıyla, diğer hayvanlarıyla, şelaleleriyle ve havuzlarıyla şehir merkezinde tamamen doğayla iç içe oluyor. Vatandaşlarımız da sağ olsunlar güzel bir izlenimle buradan ayrıldıklarını belirtiyorlar. Bununla gurur duyuyoruz. Sonuçta biz kazandığımız parayla yatırım yapmaktan ziyade daha güzel işler yapmanın derdindeyiz. Şehrimize faydalı olmak için elimizden geleni yapıyoruz. Pelitli Bahçe’de Halis Ustamız mermerde ızgara sunumuyla Türkiye’de bir ilki başardı ve adından sıkça söz ettirdi. Yine serpme köy kahvaltımız da tamamen doğal ürünlerden oluşuyor” diye konuştu.

MÜŞTERİYE ÖZEL HİZMET

Bahçelerinde 7 bin kişiye kadar düğün pilavı verebildiklerini vurgulayan Şimşek, “Bahçemizde bir düğün varken ikinci düğünü yapmıyoruz ve müşterilerimize misafirlerimize kendilerini özel hissettirmeye çalışıyoruz. Düğün günlerinde ayrıca restoranımız da hizmete devam ediyor. İşimiz tamamen yemeğe odaklı. Bu Ramazan bizim 2. yılımız. Dolayısıyla çok güzel bir menü ve sunum hazırladık. Konyalı hemşerilerimiz iftarın hararetini burada bizimle atabilecekler. Menümüzde Konya mutfağı başta olmak üzere kuzu incik, kuzu kapama ve tandır kebabı gibi eşsiz ve yapılması zor lezzetler yer alıyor. Konya mutfağımızı mekânımıza en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. Tüm Ramazan ayı boyunca işletmemiz sahura kadar açık olacak. Gerçek manada Ramazan’a değer bir ortam hazırlamaya çalışıyoruz. Otopark sorunu yaşamadığımız mekânımızda personel olarak da geniş ve profesyonel bir ekibe sahibiz. Tüm vatandaşlarımızı bahçemize davet ederek, güzeli ve mükemmeli görmelerini arzu ediyoruz” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ramazan Haberleri