Palut'tan iki oyuncusuna övgü

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında TÜMOSAN Konyaspor, konuk ettiği Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük'ü 3-0 yendi. Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Kramer ve Muleka'nın iki zor vuruşla gol attığını söyledi

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında TÜMOSAN Konyaspor, konuk ettiği Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük'ü 3-0 yendi.

TÜMOSAN Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, alınan 3 puanın çok değerli olduğunu ifade etti.

Palut, "Maç maç önümüze baktığımız zaman aşağıdan kopma adına küçük bir avantajımız vardı. Ama bugünkü galibiyetle bu avantajı orta ölçeğe çevirmiş olduk." dedi.

Kramer ve Muleka'nın iki zor vuruşla gol attığını ve bir anda 2-0 öne geçtiklerini anlatan Palut, ilk yarının sonuna kadar Fatih Karagümrük'ün etkili oyununun devam ettiğini aktardı.

Maçın ikinci yarısında oyunda dengeyi sağladıklarını vurgulayan Palut, "Ayrıca pozisyona girme anlamında rakibimizden daha iyi görüntü sergiledik. Bazen kontra, bazen en son golde olduğu gibi pas oyunuyla daha çok rakip kaleyi zorladık. İkinci yarı bizim için daha pozitifti. Mutluyuz, taraftarımıza da teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri