Palut deplasmanda  ilk kez üzüldü

Süper Lig'in 24. haftasında teknik direktör İsmail Kartal ile yollarını ayıran Konyaspor ligin 25. haftasında takımın başına getirdiği teknik direktör İlhan Palut ile çıktığı 10 karşılaşmada hanesine 16 puan ekledi. 

Konyaspor, DG Sivasspor mağlubiyetiyle birlikte İlhan Palut yönetiminde 2. yenilgisini aldı. Konyaspor, Palut yönetiminde ilk yenilgisini Fenerbahçe almıştı.  İlhan Palut yönetiminde deplasmanda ilk yenilgisini ise Sivasspor karşısında aldı. İlhan Palut ile daha önce tek yenilgisini iç sahada Fenerbahçe karşısında alan yeşil-beyazlı ekip, deplasmanda ise başarılı bir grafik sergilemiş ve 4 maçta 8 puan toplamıştı. Sivasspor karşısında alınan yenilgiyle bu seri sona erdi.

Konyaspor, İlhan Palut göreve geldikten sonra oynadığı 10 maçta; 4 galibiyet, 4 beraberlik, 2 de yenilgi aldı. Yeşil-beyazlılar bu süreçte; Denizlispor, Yeni Malatyaspor, Alanyaspor ve BB Erzurumspor’u mağlup ederken Gaziantep FK, Başakşehir FK, Kasımpaşa ve MKE Ankaragücü ile berabere kaldı. Temsilcimiz Fenerbahçe ve Sivasspor’a ise yenildi. Yeşil-beyazlılar, İlhan Palut yönetiminde 10 maçta 16 puan topladı.

GÖZLER KALAN 8MAÇTA 

Konyaspor’un başarılı teknik adamı İlhan Palut’un gözü kalan 8 maçta. Genç teknik adam kalan 8 maçta 50 puan barajını aşmaya çalışacak.Yeşil-beyazlı ekip Cuma günü Kayserispor ile sahasında ardından ise deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak. küme düşme hattının 7 puan üzerinde 40 puanla 12. sırada yer alan Konyaspor kalan 8 maçta maksimum puanı toplamayı hedefliyor. Yeşil-beyazlı ekip öncelikli olarak Kayserispor ve Çaykur Rizespor maçlarını kayıpsız geçmek istiyor.Konyaspor bu 2 karşılaşmadan en az 4 puan çıkarması halinde kalan 6 haftaya daha rahat girecek. Yeşil-beyazlı ekip kalan 6 haftada Hatayspor, Fatih Karagümrük ve Trabzonspor ile sahasında, Galatasaray, Göztepe ve Antalyaspor ile ise deplasmanda karşılaşacak.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri