Öğrenciler eskrim branşını tanıyor

Eskrim branşına ilginin artırılması ve öğrencilere tanıtılması amacıyla Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Eskrim İl Temsilciliği koordinesiyle Mareşal Mustafa Kemal Ortaokulunda 500’e yakın öğrenciye eskrim branşı tanıtıldı.

Eskrim branşına ilginin artırılması ve öğrencilere tanıtılması amacıyla Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Eskrim İl Temsilciliği  koordinesiyle Mareşal Mustafa Kemal Ortaokulunda 500’e yakın öğrenciye eskrim branşı tanıtıldı. Türkiye şampiyonalarında kullanılan profesyonel malzemelerle milli eskrimcileri ve minik sporcular arasında gösteri maçları düzenlendi.

Öğrencilerin ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Eskrim İl Temsilcisi Yusuf Barsbuğa; “Geçtiğimiz hafta İlimizde yapılan Süper Minik Türkiye Şampiyonasına ilimizden 20’yi aşkın sporcuyla katıldık ve hepsi güzel dereceler elde etti. Nisan ayında da  Alanya’da yapılacak olan Uluslararası Çocuk Kupası Müsabakalarına  20’yi aşkın sporcu ile katılmayı planlıyoruz, 2 yıldır büyük önem verdiğimiz altyapı çalışmaları iyi sonuçlar getirmeye başladı.Bizlere vermiş olduğu desteklerden ötürü Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Ömer Ersöz’e teşekkür ediyoruz, ayrıca burada öğrencilerle bir araya gelmemizde emeği olan Mareşal Mustafa Kemal Ortaokulu Okul Müdürü Tuncay Acar, Beden Eğitim Öğretmenleri Burak Pelitli ve Murat Baha Erkek’e teşekkür ederim” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri