KTO 3. Meslek Komitesi'nin organize ettiği toplantıda nakliye sektörünün yaşadığı sıkıntılar gündeme getirildi. Toplantıya KTO Başkan Vekili İsmail Haydaroğlu, Konya İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal ve nakliyeciler katıldı.
Toplantının açılışında konuşan KTO Başkan Vekili İsmail Haydaroğlu, Karayolu Taşıma Yönetmeliğinden kaynaklanan problemleri dile getirdi. Haydaroğlu, "Çalışmalarını sürdürdüğümüz Lojistik Merkezi Projesi, Konya-Karaman-Taşucu demir yolu yük taşımacılığı projesi tamamlandığında şehrimizdeki taşımacılık faaliyetleri daha yoğun seviyelere gelecektir" dedi.
KTO Başkan Vekili Haydaroğlu, nakliye sektöründe yaşanılan sıkıntıların çözümü için Konya'ya Ulaştırma Bölge Müdürlüğünün kurulması gerektiğini, bu yöndeki çalışmalara oda olarak devam ettiklerini sözlerine ekledi. Konya Emniyet Müdürü Hüseyin Namal da, nakliye sektöründe yaşanılan sıkıntılar konusunda sektör temsilcileriyle bir araya geldikleri organizasyondan dolayı KTO yetkililerine teşekkür etti.
Konuşmaların ardından katılımcılara yönelik yük taşımacılığı konusunda sunum gerçekleştirildi.
İHA
İHA