Mourinho'nun kararı sezon sonu

Real Madrid Teknik Direktörü Mourinho, geleceğiyle ilgili kararı sezon sonunda verecek.

Real Madrid Teknik Direktörü Mourinho, geleceğiyle ilgili kararı sezon sonunda verecek.

Öte yandan kaleci İker Casillas ile ilgili soruları da cevaplayan Mourinho, yarın ligde Real Betis'e karşı oynanacak maçta Casillas'ın yedek kulübesinde oturacağını söyledi.

Mourinho, "Diego oynayacak ama İker de çok iyi durumda. Bir gün oynarsa sürpriz olmaz çünkü hazır. İyi durumda iki kalecimizin ve arkasından gelen iki genç kalecimizin daha olması benim ve herkes için mükemmel bir şey" diye konuştu.

Kadroya Khedira, Sergio Ramos ve Xabi'yi almayan Mourinho, Borussia Dortmund maçını düşünerek Real Betis maçında rotasyona gidip gidilmediğiyle ilgili soruları ise cevapsız bıraktı. 

"Biz salı günü maçta konuşacağız"

UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Borussia Dortmund ile ilgili yöneltilen bir soruya ise Mourinho, şöyle cevap verdi: 

"Eğer bir milyon Madridli taraftara Betis maçını mı yoksa Dortmund maçını mı kazanmak istersiniz? diye sorarsanız hepsi Dortmund diyecektir. Ben ikisini de kazanmak istiyorum ama bulunduğumuz durum bazı futbolcuları dinlendirmeye müsait. Şampiyonlar Ligi yarı final kurasında çok rahattım. Ne sinir ne de heyecan vardı. Üçünden kim çıkarsa çıksın benim için aynıydı. Her birinin kendine göre karakteri ve gücü var. Her biri çok büyük rakipler. Bugün Borussia'dan konuşma günü değil. Biraz bahsettik ama yeter. Kura çekiminden sonra Klopp her gün konuşuyor. Biz salı günü bu maçta konuşacağız. Bu maça hazırlanmak için iki haftadır iyi çalışıyoruz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri