MHP Büyükşehiri almaya niyetli

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya İl Başkanı Hasan Kaya ve yönetiminin görevden alınmasının ardından MHP Karatay eski Başkanı Tarık Taşçı, teşkilatı yeniden kurması için il başkanlığı görevine getirildi.

merhabahaber.com Geçtiğimiz akşam MHP Genel Merkezi'ne çağrılarak il başkanlığı görevine getirilen Tarık Taşçı, “MHP Konya İl Yönetimi olarak hedefimiz partiyi yaklaşan yerel seçimlere hızlı bir şekilde hazırlamaktır” dedi.

Mevcut yönetimin tamanen Konya teşkilatından seçildiğini ifade eden MHP Konya İl Başkanı Tarık Taşçı, bu hafta içinde basın toplantısı yaparak, partinin yeni yol haritasını kamuoyu ile paylaşacaklarını aktardı. Konya'da en güçlü ikinci parti olduklarının altını çizen Taşçı, “Bu avantajı çok iyideğerlendirmemiz gerekiyor. Şu anda 2 milletvekilimiz var. Fakat Konya'da güçlü bir MHP tabanı var. Bu tabanı çok iyi değerlendirip yaklaşan mahalli idari seçimlerinde sandıktan güçlü bir şekilde çıkmak istiyoruz” dedi.

Konya'da tüm teşkilatı kucaklayak bir yönetimi belirlediklerini ifade eden Tarık Taşçı, şunları kaydetti: “Yönetimimizde her branştan insan var. Tüm Konya'yı kucaklayacak şekilde yönetimi planladık. Yönetim netleşmek üzere bu hafta kamuoyuna açıklayacağız.”

Temel hedeflerinin seçimler olduğunu bu amaçla yönetimin hazırlanmasında hızlı davrandıklarını aktaran Taşçı, “Özellikle Büyükşehir Belediyesi'ni kazanmak çok önemli. Çünkü Büyükşehir Yasası ile önemi arttı. Bu amaçla Büyükşehir Belediye Başkanlığı için en uygun adayımızı belirleyip Konya halkına açıklayacağız. Diğer belediye başkan adayları için çalışmalarımız sürüyor. İnşallah güçlü bir şekilde seçimleri sonlandıracağız” diye konuştu.

Geçmişte görev yapan yönetimlerle de uyumlu bir şekilde çalışacaklarının altını çizen Taşçı, “MHP davası kutsal bir davadır. Bu davaya baş koyan herkesin başımızın üstünde yer vardır. Bu kapsamda geçmişte partide görev yapmış abilerimizle, kardeşlerimizle uyumlu bir şekilde çalışacağız. Onların deneyimlerinden istifade edeceğiz. Amacımız ayrılmak değil bütünleştirmektir. Önümüzdeki seçim ayrılmayı değil birleşmeyi gerektiriyor. Tüm parti teşkilatında da bu düşünce şu anda mevcuttur” dedi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri