Mezunlar buluşuyor

Anadolu Gençlik Derneği, geleneksel hale getirdiği Milli Gençlik Mezunlar Buluşmasının 8.sini 9-10 Temmuz tarihlerinde yapacak. AGD ile gönül bağı olanlar bir araya gelecek

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) tarafından düzenlenen ve geleneksel hale getirilen AGD Mezunlar Buluşması’nın 8.’si 9-10 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek. Konuyla ilgili AGD Konya Şubesi’nde bir basın toplantısı düzenleyen 8. Milli Gençlik Mezunları Buluşması Komitesi yapılacak olan mezunlar buluşması programına tüm mezunları davet ettiklerini bildirdi. Komite adına konuşan Barış Çağlayan Çakır, “Bugüne kadar Selçuk Üniversitesi’nde okumuş, Milli Gençlik Vakfı ve Anadolu Gençlik Derneği ile gönül bağı olan, Anadolu Gençlik Derneği’nin evlerinde ya da yurtlarında kalmış arkadaşlarımızla 9 yıl önce başlatmış olduğumuz mezunlar buluşmasının 8.’sini bu hafta sonu gerçekleştireceğiz. Programa katılacak dostlarımız, Konya’da ortalama 4 yıl kalmış, şehrin her köşesine, her sokağına sinmiş, binlerce anıyı yeniden hissetme, geçmişe farklı bir yolculuk yapma fırsatı bulacaktır. Bu buluşmalar, kardeşlik ve arkadaşlık hukukunun devamına güzel bir vesile ve katkı olacaktır. Programa katılarak bir nostalji yaşama ve hasret giderme fırsatı verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyoruz. Yıllar önce Selçuk Üniversitesi’nden mezun olan AGD’li arkadaşlarımız bugün farklı alanlarda hizmet vermektedirler. Bu alanlarda elde etmiş oldukları mesleki kazanım, bilgi ve tecrübeleri paylaşıp hasret gideriyoruz. Anıları tazelemek, hasretleri gidermek üzere 2011’e kadarki dönemi kapsayan mezunlarımızla buluşacağız” ifadelerini kullandı.

8. Milli Gençlik Mezunlar Buluşması 9 Temmuz Cumartesi günü Anadolu Yurdu’nda sabah kahvaltısı ile başlayacak. 10 Temmuz Pazar günü saat 10.30’da Meram Dutlukır mevkiinde yapılacak mezuniyet pilavı ve hediye takdimi ile son bulacak.

RASİM ATALAY

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri