Zabıta ekipleri, Meram Emniyet Müdürlüğü çalışanlarını ziyaret ederek hepsine karanfil hediye etti.
Meram Zabıta Müdürü Kesmez, ziyarette, Konya'da asayiş ve huzurun diğer büyükşehirlere göre daha iyi olmasında emniyet teşkilatının çok büyük rolü olduğunu belirtti. Emniyet çalışanlarına teşekkür eden Kesmez, ''Zabıta olarak yaptığımız faaliyetlerde her zaman emniyet teşkilatımızı yanımızda görmekten mutluluk duyuyoruz. Polis Haftası dolayısıyla İlçe Emniyet Müdürümüzü ve çalışanlarını ziyaret ederek karanfil takdim ediyoruz'' diye konuştu.
Meram İlçe Emniyet Müdürü Çiğiltepe ise Konya'da suç oranlarının diğer büyükşehirlere oranla daha düşük seviyede olduğunu ifade ederek, ''Bu başarıda emniyetin olduğu kadar bizlere destek veren halkımızın ve diğer kurumların büyük katkısı var'' dedi.
Meram zabıtadan polise karanfil
Meram Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Türk Polis teşkilatının 165. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Meram İlçe Emniyet Müdürlüğü çalışanlarına karanfil verdi.
İlk yorum yazan siz olun