Meram Dere Caddesi'nin bir bölümünün, yol genişletme çalışmaları nedeniyle geçici süreyle trafiğe kapatılacağı bildirildi. Konya Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, merkez Meram ilçesindeki Dere Caddesi'nin Yaka Caddesi ile Köyceğiz Caddesi arasında kalan kısmının, yol genişletme ve hafriyat çalışmaları nedeniyle 4 Ağustos Perşembe gününden itibaren 1 hafta süreyle trafiğe kapatılacağı belirtildi.
Söz konusu caddeyi kullanan sürücülerin, alternatif olarak Köyceğiz Caddesi'ni kullanmaları gerektiği vurgulanan açıklamada, Dere Caddesi'ni kullanan 25 ve 73 numaralı toplu ulaşım hatlarının da aynı şekilde Köyceğiz Caddesi'ni kullanacakları kaydedildi.
Açıklamada, ayrıca, merkez Selçuklu ilçesindeki Yeni İstanbul Caddesi Koyuncu Köprülü Kavşağı'nın Afyon Yolu istikameti gidişinin, yol yapım çalışmaları nedeniyle 4 Ağustos Perşembe gecesi 00.00-06.00 saatleri arası kapalı olacağı duyuruldu. (AA)
Meram Dere Caddesi trafiğe kapatılıyor
Meram Dere Caddesi'nin bir bölümünün, yol genişletme çalışmaları nedeniyle geçici süreyle trafiğe kapatılacağı bildirildi
İlk yorum yazan siz olun