Matbacılar fiber internet istiyor

Matbacılar, yorgancılar, plastikçiler, gıdacılar, kolonyacılar, kırtasiyeciler, hırdavatçılar ve Erenler siteleri yönetimi, internet altyapısındaki yetersizliğe dikkat çekti, kesintilere tepki gösterdi.

Matbacılar, yorgancılar, plastikçiler, gıdacılar, kolonyacılar, kırtasiyeciler, hırdavatçılar ve Erenler siteleri yönetimi, internet altyapısındaki yetersizliğe dikkat çekti, kesintilere tepki gösterdi. Site yöneticileri, fiber internet istiyor. Esnaf konu hakkında basın toplantısı düzenledi. Site yönetimi adına konuşan Ramazan Altınok, "Basın-yayın ve matba hizmetlerinin yürütüldüğü sanayimiz, şehrin merkezinde olmasına rağmen internet noktasında kaliteli hizmet alamıyor. İnternet hizmetleri yavaş kalıyor ve internet sık sık hizmet dışı kalmaktadır.

7 Haziran 2015 Genel Seçimleri'nden önce site yöneticiliğimiz tarafından, sitemize fiberoptik internet hattının gelmesi için dilekçeler yazıldı. Dilekçeden sonra Türk Telekom yöneticileri, siteye gelerek bizimle görüştü. Yapılan görüşmelerde fiberoptik internet sisteminin mümkün olmadığı, yerine megabit hızını yükseltecek santral kurabileceklerini söylediler. Yetkili kişilerle yapılan görüşmelerde projenin hazırlanıp Ankara'ya gönderildiği, ödenek gelmesi halinde yapılacağı söylenmiştir. Aradan geçen 1,5 yıl süre içinde ödenek gelmemiş ve bizlerde basın yayın ajans, matbaacılar ve diğer iş yerleri olarak mağduriyet yaşamaktayız" sözlerini kullandı.

KERİM ATICI   merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri