Lazerle Vajina Beyazlatma İşlemi Nasıl Yapılır?

işlemi son yıllarda kadınlar arasında popüler olmuştur.

Lazerle vajina beyazlatma işlemi son yıllarda kadınlar arasında popüler olmuştur. Genital bölge, zaman içinde farklı sebeplerden dolayı esmerleşir, genital bölgenin rengi koyulaşır ve kararır. Bu tür durumlarda genital bölge için hem içteki hem de dıştaki dudak bölgelerine genital beyazlatma işlemi uygulanabilir. Teknolojinin gelişmesi ile son teknoloji cihazları estetik alanında kullanılmaktadır. Genital bölge beyazlatma konusunda genital renk açma tedavileri uygulanabilmektedir. Dış genital bölgeye vulva adı verilir. Vulva, zaman içinde hormonal değişimlere ve yaşa bağlı olarak kararabilir. Estrojen hormonunun zamanla artması esmerleşmeye yol açar. Bunun dışında vulva bölgesi UV yani güneş ışınları etkisi altında koyu bir renge bürünebilir.

 

Hamilelik, polikistik over sendromu, hormonal hastalıklar, cilt hastalıkları ve doğum kontrol hapı kullanımı vajina bölgesinin kararmasına yol açabilir. Vajinanın esmerleşmesi, kadınlar için özgüven gibi psikolojik problemlere yol açabilir. Dr. Onur Parlak Kliniği’nde vajina beyazlatma operasyonu en sağlıklı ve iyi bir şekilde yapılabilmektedir. Deneyimli uzman doktor gözetiminde yapılan lazerle vajina beyazlatma uygulaması kadınların bekledikleri sonuçları verir.

Genital Beyazlatma İşlemi Nasıl Uygulanır?

tedavisi ortalama 20 dakika sürmektedir. Bu uygulama genel olarak lokal anestezik krem ile yapılmaktadır. Bu lokal anestezik krem, işlem sırasında ağrı ve acı hissini ortadan kaldırır. Lazerle vajina beyazlatma seansı esnasında bölgeye lazer ışığı uygulanır. Böylece cildin dermis tabakasında bulunan ve koyulaşmaya neden olan melanin pigmentini üreten melanosit hücreleri hasar görür ve böylece genital beyazlatma işlemi başarı ile tamamlanır. Bu işlem için tek bir seans yeterlidir. Genital ağartma işlemi esnasında ağrı ve acı asla duyulmaz ve işlem bittikten sonra hemen normal hayata dönülebilir.

işleminin herhangi bir riski yoktur. Çünkü lazer ışınının penetrasyonu 4 mm.yi geçmez. Lazerle vajina beyazlatma işlemi kesinlikle kısırlığa, adet düzensizliği ya da cinsel isteksizliğe yol açmaz.

Uygulamadan sonra bölgede kızarıklık, ödem ve geçici kararma meydana gelebilir. Bazı durumlarda hafif su toplaması olabilir. Fakat tüm bu etkiler bir hafta sonra yok olacaktır. Eski deri soyulacak ve yerine taze ve canlı deri yüzeyi ortaya çıkacaktır. Lazerle vajina beyazlatma uygulamasından sonra doktorunuzun önereceği kremleri mutlaka düzenli bir biçimde kullanmanız gerekir.

 

Dr. Onur PARLAK  ile http://www.dronurparlak.com/lazer-ile-genital-bolge-beyazlatma/ tedavisi hakkında detaylı bilgi almak için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri