Konyaspor’da gözler genel kurulda

Konyaspor’da sezonun tamamlanmasıyla birlikte gözler Ağustos ayında yapılacak Olağan Genel Kurul’a çevrildi.

Yeşil-beyazlı ekibin başkanı Hilmi Kulluk kongrede aday olmayacağı konusunda kararsız olduğu ve kararını belli görüşmeler yaptıktan sonra açıklaması bekleniyor.

Hilmi Kulluk’un görev devam etmesi halinde ise yönetimde büyük bir revizyon yapması bekleniyor.

İLK TARİH 7 AĞUSTOS

İttifak Holding Konyaspor’da camia Olağan Genel Kurul’a kilitlendi. Yeşil-beyazlı yönetim kongrenin 7 Ağustos tarihinde çoğunluk sağlanmadığı takdirde II. Toplantının 14 Ağustos 2020 Cuma günü aynı yer ve saatte yapılmasına, yapılacağını açıklamıştı. Camia liglerin 11 Eylül’de başlamasından dolayı kongre sürecini geciktirmek istemiyor.

ERTELENME TEHLİKESİ VAR

Dernekler tarafından verilecek bildirim ve beyannameler ile genel kurul toplantılarının ertelenmesine ilişkin sürenin 31 Ekim olarak belirlendiği bildirildi. Bu nedenle dernek statüsünde olan Konyaspor’un da genel kurulu ertelenebilir.

Yeşil-beyazlı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada koronavirüs salgını nedeniyle ertelenen olağan genel kurulun 7 Ağustos 2020 tarihinde gerçekleştirileceği bildirilmişti. İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğünün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda ise dernekler tarafından verilecek bildirim ve beyannameler ile genel kurul toplantılarının ertelenmesine ilişkin sürenin 31 Ekim olarak belirlendiği bildirildi. Bu nedenle demek statüsünde olan Konyaspor’un da genel kurululunun ertelenmesi bekleniyor. Bu erteleme gerçekleştiği takdirde yeni sezon yapılanmasını mevcut yönetim gerçekleştirmek zorunda kalacak.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri